Sminkek szemre

Lovely Best Ever Szempillaspirál

4.4
Hozzáadva 2019.08.20.by

siss

Szempillaspirál ultra fekete színben, homokóra alakú kefével.

2023.08.04. 19:51

Az itteni sok pozitív vélemény miatt esett erre a választásom. Persze az ár sem hátrány, így bevállaltam ismeretlenül is. Elsőre kicsit el is szomorodtam a kefe nagysága miatt. Számomra elég bumszli -nem ilyet szoktam használni- és úgy gondoltam össze-vissza fogja kenni a szemhéjam. Ám egész jól dolgozik és nagyon szép pillákat tudok vele csinálni. Gyorsan megszárad, nem pereg, nem potyog, ennek külön örülök. Nagyon megéri az árát.

2022.03.21. 13:42

Hát ezzel mellényúltam... olyan szép véleményeket kapott itt mindenkitől, hogy én is esélyt adtam neki de nem hozta azt, amit szerintem kellett volna. Megvétel után egyből kipróbáltam, már akkor is rengeteg festéket vett fel, de reménykedtem, hogy majd ez javul idővel. De ahogy száradt a festék, ugyanolyan sok anyagot vett fel, csak már rosszabb állagban. Nap közben nagyon durván elmászik a helyéről, egyszerre csinál fekete pacákat a szemem alá és felé is. Cserébe viszont lehetetlen lemosni, megül a szem alatt hiába dörzsölöm. Az egyetlen jó tulajdonsága, hogy valóban gyönyörű pillákat csinál. De hát hiába, ha felimádkozni is szenvedés és még nem is tartós... Sajnálom, de tényleg nagyon csalódtam benne.

2022.03.01. 19:33

Nem kenődik el, nem pereg, tartós. Nem tapasztja össze a pillákat. Annyira nekem nem csinál drámai pillákat, hétköznapokra tökéltes, főleg ilyen árban.

2022.02.04. 11:49

Nagyon jó kis spirál, főleg ennyiért. Nekem látványos pillákat csinál, és sztem eddig ez a legszebben dúsító spirálom amit valaha is használtam a rengeteg közül, olyan értelemben, hogy anékül dúsít, hogy összeragasztaná a pillákat. (az meg azért elég ritka,nem?)Hosszít is szépen. Mondjuk én mindig minimum 2 réteget teszek fel, és egy-egy réteggel el vagyok pár percig,mire minden egyes pillán szépen elsimítom/igazítom a festéket,hogy minél inkább úgy álljon,ahogy azt én szeretném... :)

2021.12.05. 02:26

hát ez sokkal jobb Better Than Sex dupe, mint a Loreal Lash Paradise. a Better Than Sex a kedvenc spirálom, de hát itthon nem kapni, van még egy féltve őrzött bontatlan tubusom, de azt most télre, hómofiszba nem fogom felbontani, Rossmannban jártam ma és megérett az idő, hogy a mostani spiráljaim kidobjam, úgyhogy hazahoztam ezt, mert már kíváncsi voltam rá, de eddig mindig másfajta spiráljaim voltak és max 2-t szoktam egy időben használni.a keféje kicsit igénytelenebb, mint a BTS-é, de hozza a homokóra feelinget. a festék állaga és színe szinte megegyezik a BTS-ével, a Lash Paradise festéke sokkal folyósabb, míg ez tényleg kicsit szárazabb. a hatása felkenéskor szinte megegyezik, a BTS picit jobban göndörít, de amúgy a Lovely spirálja ugyanúgy hozza a hosszítást és dúsítást. nekem a BTS tartós, ez egy kicsit kevésbé, de nem olyan vészes, legrosszabb esetben rákenek 1 réteg vízállót.ár-érték arányban szerintem szuper, a BTS-nek nem 100%-ig tökéletes dupeja, de ennyi pénzért (főleg ha azt vesszük, a Lash Paradise is mennyibe kerül), kiváló cucc.

2021.06.30. 05:28

Az enyémnek kinyitáskor kicsit száraz állaga volt, nem tudom ez az alap, vagy az enyém volt csak ilyen. Egy rétegben nem sok mindent csinál, de két rétegben szép, ám nem drámai pillákat eredményez. Kellően fekete a festék, nekem nem pergett, nem potyogott. Viszont a dundi kefével nehéz dolgozni, rendre összekentem vele magam. Este könnyű lemosni. Ennyi pénzért egy jó termék, lehet visszatérek még hozzá.