Lovely Curling Pump Up Szempillaspirál
Ár: | 1279 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 7 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kemenysepro, az összetevőket feltöltötte: anastasia, Módosítva: 2022. május 3.
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
"Tökéletes fedés, gyönyörű pillantás, ez a mindennapi smink célunk. Ennek a spirálnak a segítségével ez mostantól könnyű feladat lesz, pilláid íveltek, és emeltek lesznek, hála a speciális szilikonecsetnek nem ragadnak össze."
Fekete és kék színben kapható
Water / Aqua
Citric Acid
kh
CI 77499
sz
Ár-érték arényban valóban elég kiemelkedő, a keféje elég durva, nekem néha szúrja a szempillám tövét. Szépen szétválasztja a pillákat, némi volument és hosszúságot is ad. Tartós, szinte egész nap kitart. Nem sűrűsödik be, nem lesz csomós az állaga.

Az itteni vélemények miatt ruháztam be rá és nagyon meg vagyok vele elégedve! Annyi a problémám vele hogy annyira nem dúsít mint amennyire szeretném.

Nem értem, miért olyan népszerű ez a spirál.
Se nem ível, se nem dúsít, ráadásul amit felkenek, az nap végére lepereg.
Azért érdemel három csillagot, mert az ára verhetetlen.
Nem vált be.

Nem értem, miért olyan népszerű ez a spirál.
Se nem ível, se nem dúsít, ráadásul amit felkenek, az nap végére lepereg.
Azért érdemel három csillagot, mert az ára verhetetlen.
Nem vált be.

Évek óta ezt használom, igazán bevált. Néha próbálkozom mással, de mindig csalódok és visszatérek hozzá. Szép pillákat csinál, egyedül azt nem szeretem, hogy pereg és a nap végére beül a szemem alá.

Nagyon elégedett vagyok, szép ívelt csomó mentes pillákat kaptam(szempilla göndörítő segített) régóta kerestem jó szempillaspirált, számomra bevált, újra fogom venni.

Szuper lenne, de sajnos estére eltűnik

Szuper lenne, de sajnos estére eltűnik

Teljesen jó egyszerü olcsó termèk itteni vèlemènyekre vettem meg. A kefe egyszerü a pillàimat nem töri nek roncaolja nem cuppannak össze ès nem rakódik rà a festèk. Szèp vèkony a kefe ès a kialakìtàsa is jó. A doboz is nagyon tetszik, bàr a márka többi termèkeivel egyyel sem voltam megelègedve.

Igazából nem tudtam rájönni, hogy imádom, vagy csak szimplán szeretem ezt a spitált. :D felváltva használom a sky high-al... nem tudok dönteni.
Szuper termék, és OLCSÓ is, megérdrmli az 5 csillagot :)

Szuper termék, és OLCSÓ is, megérdrmli az 5 csillagot :)

Nagyon jó minőség ezen az áron, kb. másfél hónapot bír, utána le kellett cserélnem, mert elkezdett lemászni a szemem alá, de így is megéri, az első hónapban hibátlan volt.

Már kétszer vettem újra, nagyon szeretem! Sok szempillaspirált használtam már, de eddig ez a legjobb! Nem csomósodik, szépen lehet rétegezni. A feje miatt az elején szkeptikus voltam kicsit, féltem hogy összeragasztja a pillákat, de egyáltalán nem így van. Egész nap bírja, nem kenődik. Egyértelműen 5 csillag!

Antioxidánsok: Tocopherol, Ascorbyl PalmitateGyulladáscsökkentők: Ascorbyl Palmitate
Hidratálók: Propylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Tocopherol, Ascorbyl Palmitate
Emolliensek: Cera Alba / Cera Flava / Beeswax, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba, Stearic Acid, Palmitic Acid, Lecithin
Emulgeálószerek: Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Lecithin
Tisztítószerek: Triethanolamine
Illatanyagok: Methylparaben, Ascorbyl Palmitate
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Színezékek: CI 77499
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Propylparaben
Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.
A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.
Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.
Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.
Más néven GMS. Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.
Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.
Filmképző összetevő, amivel leggyakrabban vízálló naptejekben és szempillaspirálokban találkozhatunk. Segíti a fényvédő bőrhöz tapadását és vízzel szembeni ellenállóságát, azonban hatása néhány óránál nem tart tovább.
Forrás: http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/vpeicosene-copolymer
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Vízben oldódó mesterséges polimer, amit a kozmetikumokban felületi hártyaképző anyagként használnak.
Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.
Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító hatással lehet a bőrre.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.
Lipid féle. Tojássárgájában, növényi és állati sejthártyában található. A kozmetikai iparban bőrpuhító (emollient) és vízmegkötő anyagként használatos.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
A C-vitamin egy zsírban oldódó formája, melyben a tiszta C-vitamint (Ascorbic Acid) palmitinsavval kombinálják. Az Ascorbyl Palmitate stabilabb, mint a tiszta C-vitamin és nincs irritáló hatása. Az ascorbyl palmitate-ot általában 0,05-1% közötti koncentrációban használják; az összetevő stabilitása e szerint a tanulmány szerint tovább nő, ha 1-2%-os koncentrációban tartalmazza a termék, illetve W/O (víz az olajban) típusú emulziók esetében. Az INCI-Decoder szerint az összetevő a C-vitamin származékok közül a legrosszabb - bár viszonylag stabil, viszont kérdéses, hogy képes-e tiszta C-vitaminná alakulni a bőrön és ezáltal annak minden jótékony tulajdonságát prezentálni (bár a bőr kollagéntermelést valószínűleg serkenti), illetve annak ellenére, hogy az antioxidáns hatása jó, felmerült a gyanú, hogy UVB sugárzást követően elősegíti a lipid peroxidációt és a citotoxicitást is.