Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
cattitude
Hidratáló fátyolmaszk mindennapos használatra. Rendszeres használata hidratálja, puhítja, selyesen ragyogóvá teszi az arcbőrt. Érzékeny bőrűek is használhatják.
2019.04.24. 10:08
Kellemesen hidratál, finom az illata. Hatalmas változást nem tesz az arccal, bár nem is vártam ilyen összetevőkkel. Tetszett, hogy ebben a csomagban nem folyik mindenfelé a fél liter lötyi, mint a koreai maszkoknál :D Éppen elég anyag került a tasakba.Az arcom formájára nem passzol, de ezt már megszoktam a koreai maszkoknál.Önmagában egy nagyon olcsó maszk, de a világ másik feléről ideutaztatni már kérdés, hogy megéri e. Egy próbának jó volt, de nem biztos, hogy újraveszem. Vannak közelebb is maszkok, amik tudják ugyanezt. És megfelelő rutinnal nem is látom értelmét egy ilyen maszknak.
2019.03.05. 21:13
Nekem kipirosította a bőrömet. A szemnyílások nagyon kicsik, de az anyag széthúzásával már meg is oldható. Az első mondat miatt nem is látom értelmét tovább ragozni + az előttem szóló már szépen bemutatta.
2017.12.02. 21:49
szuper kis mindennapi maszk ez, bár eddig még nem használtam így, hogy mindennap felteszek egyet a csomagból, de néhány hét múlva megyek Japánba és kipróbálom így is :) egybe van csomagolva, kicsit trükkös egyet kiszedni az összetapadt maszkokból, de hamar rá lehet jönni a mikéntjére. európai arcnak picit széles a maszk és a szem/száj kivágása túl pici, de egy ollóval gyorsan lehet rajta segíteni. nem annyira tocsogós szerintem, mint egy egyesével csomagolt koreai maszk, de így is tisztességesen át van szérummal itatva. a hatása semmi egetrengető, nem tünteti el a foltokat vagy tölti fel látványosan az arcot, de engem ez nem zavar, szépen hidratál és simít, ezért az árért nem is várok el sok extrát. az inci is szuper, az alkohol miatt sírók számára tökéletes lehetne ez a maszk, én annak örülök, hogy nincs benne parfüm. sajna online megrendelni nem a leggazdaságosabb, de aki Japánban jár, annak érdemes beruházni egy ilyen csomag maszkra.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.