Testápolók

4.6
Hozzáadva 2016.12.02.by

turbolya

225g; 500g

Tápláló és ápoló összetevői: argánolaj, kakaóvaj, kupuazuvaj, brazildió-olaj, mandulaolaj, fair trade sheavaj és  goji bogyó (lícium). Tartalmaz még E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag, ritka argánolajat, amelynek a néphit szerint fiatalító hatása van, továbbá vaníliát és hűsítő hatású, izzadsággátló hatású ciprust.

6950 Ft ; 11950 Ft-tól

2022.04.06. 09:43

Csodás, intenzív, tartós illatú és szuperül táplálja a bőrt.

2021.06.29. 07:28

Kis tégellyel kaptam ajándékba, más termékek megvásárlása mellé. Nagyon örülök neki az arcomra használtam belőle reggel este egy pöttyöt és valami csoda az illata, az állaga valamint tényleg ennyi bőven elég is az egész arcra. Megnéztem a webshopjukon és nem olcsó de el tudom képzelni hogy nagyon-nagyon sokáig elég ez a szuper kényeztető krém, így most gondolkodom a megvásárlásán. Lushban még nem csalódtam most sem kellett. Nagyon fonom krémes az egész nem tolakodó kellemes illattal a bőröm pedig puha és nem irritálja, jár az 5 csillag.

2021.06.07. 21:47

Ez a legjobb teskondicionalo amit valaha hasznaltam. Eleg borsos az ara, de megeri. Atopiara hajlamos borre is javaslom, eleg heti 2x hasznalni es olyan ruganyos tole a borom mint a gumi. Parom is mindig eszreveszi ha hasznaltam, imadja o is.

2021.04.13. 19:38

Nem nagyon tudom eldönteni, hogy most használ is vagy csak az illatát szerettem meg nagyon... Az illata tényleg csodálatos, órákig megmarad fürdés után is. Kis tégellyel kaptam ajándékba. Hiába van rajta ugyan hogy le kell mosni, télen volt hogy úgy használtam, hogy nem mostam le, nekem úgy jobban hidratálta a bőrömet.

2020.12.08. 15:05

Sokáig szkeptikus voltam a testkondícionálókkal kapcsolatban, úgy gondoltam, biztosan nem hidratálnak annyira, mint a rendes testápolók, hiszen szinte már alig vannak rajtad, mosod is le. Aztán nemrég mégis rávettem magam, hogy kipróbálom ezt, és nem bántam meg! Az illata nagyon kellemes, rózsás, már tusfürdőben is használtam, így megkedveltem. Felvitelre is tipikus Lush testápoló érzet. Tényleg könnyen beszívódik, miután leöblítem is csak minimális módon "fogja be" a törölközőt. A bőröm viszont ugyanolyan puha lesz tőle, mint a többi Lush testápolótól, csak ez legalább nem ragad még utána órákig. :D Illetve, a többihez képest ez hidratálja és nyugtatja a bőrömet a leginkább és a legtartósabban. Nagyon meg vagyok vele elégedve!

2020.07.01. 08:39

fuh nekem. nagy kedvenc ez a csoda, imádom az illatát és azt, hogy ilyen praktikusan használható. a baromi száraz bőrömön télen kicsit kevés, de szintentartásnak tökéletes, nyáron pedig bőven elég is. imádom.