Sminkek szemre

4.8
Hozzáadva 2018.06.21.by

nreka

18 x 0,8 g

18 válogatott, extra fűszeres árnyalatot tartalmazó szemhéjpúder paletta, mely a márka és a YouTuber SophDoesNails második kollaborációjából született.

€11.99-tól

2025.03.19. 10:26

Top5 kedvenc palettámban biztos helye van. Tartós, pigmentált, gyönyörű színek. Nagyon sokszor használom, csak ajánlani tudom főleg a csillogós és sárga árnyatokat benne

2023.06.20. 21:56

Ez a paletta meglepett. Nagyon jó minőségű, pedig eddig csak rossz tapasztalatom volt a Revolutionnel. Kifogásolhatatlan szinte minden szín (az Enchanted konkrétan használhatatlan, de a többi profi minőség.) A csillámosak is gyönyörűek és erőteljes fénnyel rendelkeznek. Tartós, pigmentált paletta, nagyon szuper szín összeállítással, elégedett vagyok vele. A csomagolás is szép, jó minőségű.

2022.05.30. 14:02

Nagyon szeretem ezt is és a másik sophx palettát is. Szépek a színek, találsz benne megfelelő színt kb minden alkalomra. Több év után sem esnek szét/porzanak szét a színek, pedig az élükön tárolom őket a fiókban. Sajnos e mellett a kettő paletta mellett a többi tulajdonomban lévő szemhéjfesték létjogosultságát vesztette, nem nagyon használom őket :(

2021.12.26. 14:42

Nagyon szép színek,nagyon jól kihasználható .-csomagolása nagyon tetszik :9-nem porzik .-nagyon könnyen felvihető.-pigmentált ,intenziv tartós színek .kedvencem :)

2021.03.05. 17:05

Az egyik kedvenc Revolution palettám. Jók a színek,a kedvencem a twenty one-árnyalat már azért megérte,a legszebb rózsaszínes árnyalat amivel dolgoztam eddig.Ha van alatta egy jó minőségű szemhéjprimer nekem egy egész napos fotózást kibírt.

2020.11.03. 21:17

Nagyon jó paletta. Nagyon leuralta a birtokomban lévő többit, ezzel készítem a hétköznapi és a party sminkeket is. Imádom, hogy van benne egy hatalmas tükör és nagyon strapabíró is maga a kivitelezés.