Sminkek arcra

Hozzáadva 2022.03.24.by

littleblondie

8 x 2 g
  • 8 highlighter fehér, arany, rózsaszín és őszibarack színárnyalatokban
  • egymással kombinálhatók, így további eredeti színárnyalat hozható velük létre
  • hideg és meleg színskála garantálja a széleskörű alkalmazását
  • a színek remekül kiegészítik egymást, és harmonizálnak a Revolution Soph X szemfesték sminkpalettával

2025.03.19. 10:24

Tökéletes highlighter paletta. Minden sminkhez találok megfelelő szint benne még akkoris ha extrább bulisat akarok de akkoris tökéletes ha csak egy hétköznapi smink kell. Szerintem életem végéig elég lesz😂 imádom, nagyon megéri!

2024.03.01. 09:30

Nagyon szép a paletta design.Szépek, hívogatóak a színek, de annyira halovány!Ahhoz, hogy látszódjon a bőrömön jó sokat kell felvinnem és nem túl tartós, hamar elhalványul a felkent szín. Ettől a márkától nincs több termékem, de nem is merek kísérletezni, csak, ha tesztelésre kapok mintát.

2023.06.20. 21:40

Tökéletes! Az összes szín brutál erős fénnyel és tartóssággal rendelkezik. Gyönyörűek, a nagyon világos bőrömön az összes árnyalat tökéletesen mutat, nem túl sötétek. A rózsaszín és a kék eszméletlenül szép és különleges. A többi szín tökéletes a hétköznapokra. Egész nap tart. Nincsenek benne csillámdarabkák. Nincs mit ragozni, amilyennek elképzeled a tökéletes highlighter formulát, ez pont olyan, a lehető legtökéletesebb szín összeállítással, és pont megfelelő mennyiséget tartalmaz.

2023.04.10. 10:08

Nagyon tetszenek a szíenek benne, tartósak. Jól ki lehet használni a palettát, ár érték arányban nagyon jó.

2023.03.15. 13:19

Ez a No. 1 paletta, imádom a színeit. Azt hittem picit pigmentáltabb, de nem rossz, tartós. Kibírta az egész napot. Imádom! És ennyi színnel évekig váltogathatom a színeket! 😁 Nekem szerelem volt első látásra!

2021.12.29. 09:04

Pár napja rendeltem és még nem olyan sokszor használtam de bele vagyok szerelmesedve ebbe a palettába. Az első olyan highlighter paletta amiben a sötétebb színek is szépen mutatnak a világos bőrömön. Egy életre elég anyag van benne.

Piactér

Több mutatása