Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Max Factor Lasting Performance Hosszantartó Alapozó

3.9
Hozzáadva 2020.12.07.by

kat

• tökéletesen elfedi a hibákat és hibátlan megjelenést ad az arcbőrnek
  • krémes textúrája könnyen szétkenhető és természetesen egybeolvad az arcbőrrel
  • hosszantartó tartású és dörzsöléssel, valamint érintéssel szemben ellenálló
  • bársonyos, matt hatást kölcsönöz az arcnak

9 árnyalatban kapható

2025.03.31. 10:08

Száraz bőr

Tartós, de a 095 Ivory szín is besárgul rajtam

2022.12.19. 00:21

Kombinált bőr
Egyenetlen bőrfelszín

Jó, viszonylag tartós fedés: 24-30 órát is kibír fent (kórházi ügyelet). Plusz pont az extra világos árnyalatokért! Fair-t használom.

2022.07.18. 00:18

Normál bőr
Vízhiány

Közepes fedésű alapozó, ami nem ül bele a ráncokba, krémes, könnyen kenhető formulája van. Viszont oxidálódik és a nap végére eltűnik az arcomról. Mindezt primerrel. Ügyes.

2021.08.24. 07:52

Kombinált bőr
Tág pórusok

Legjobb alapozó amit valaha használtam. Akciósan sikerült megvennem, a natural bronze 109 árnyalatot. Gyönyörű szín, könnyen felvihető, nem mozdul el egész nap tart, csupa jót tudok róla mondani.

2021.07.15. 09:32

Nagyon kedvelem ezt az terméket, könnyű a felvitele, nem csomósodik. Az adagolója praktikus, nem pumpás mint sok más alapozónál, csak annyit nyomok ki, amennyi éppen kell, így nem nincs pazarlás. Egyszerű műanyagban van, nem üvegben, ezért eddig ezt az alapozót találtam a legpraktikusabbnak utazásokhoz. Könnyű és nem törékeny. A kombinált bőrömön egész sokáig matt marad. Fedését közepesnek mondanám, inkább hétköznapokra használom, de akinek nem problémás a bőre, ez az termék tökéletes lehet.

2021.06.12. 19:46

Normál bőr
Pattanások (acne)

Szerintem szép fedése van, nem vagyok egy nagy sminkelő típus, de kell a pattik meg a szeplők miatt. Átlagembernek tökéletes, meg ugye én nem próbáltam luxus márkákat lehet akkor más lenne a viszonyítási alap.😁