Sminkek szemre

Maybelline Hyper Precise Szemhéjtus

3.7
Hozzáadva 2019.06.14.by

nemethanna196

Ultravékony (0,4 mm) hegyű, matt szemhéjtus maximális intenzitással és egész napos tartóssággal.

3 színben elérhető

2000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.20. 06:05 - 2024.12.13. 18:30

Barnát használtam. Az ecset végén alig van festék, és napközben kopik is ha vékonyan van húzva. Viszont könnyen korrigálható és egész sokáig elég volt.

2024.12.13. 18:25

A színe szép, tényleg fekete az a fekete, és tartós is. Szerintem nagyon könnyű használni, jó a kialakítása. Ez fontos, mert ha egyszer húzok vele valamit, azt nem tudom csak úgy letörölni, kiigazítani, az úgy marad. Ami negatívum, hogy a tipikus filces tus betegsége megvan, a hegye nem fog sajnos túl jól pár használat után.

2024.06.24. 08:37

A barnát vettem meg, amikor heteken át könnyen kezelhető, tartós tust kerestem. Sajnos nagyon nem érte meg a teljes árát, amit türelmetlenségemben kifizettem, darabos és könnyen kopik, pedig eleinte szépen fogott. Az essence ecsetes szemhéjtusa ezerszer jobb.

2024.01.21. 18:07

Barátnőmtől kaptam kipróbálásra, de nem vált be gyorsan kiszárad nehéz vele így dolgozni pedig fejjel lefelé taralom. Ha elkezdem használni közben nincs elég festék az ecset végén kár érte.

2023.06.01. 11:15

Csak 5 csillag! Ez a tus visszajáró vendég a sminkes dolgaim között. Akár vékony, akár vastag vonalat szeretnék húzni, mindig szép eredményt kapok.

2023.05.19. 09:25

Sokféle szemhéjtust kipróbáltam már, de nekem ennek a használata nem okozott gondot, de az már igen, hogy mindkét szememnél egyformán alkossam meg a kívánt ívet. :) Barna hajamhoz és szememhez sokszor túl erősnek éreztem a fekete színt, ezrét kipróbáltam barna színben, és egáltalán nem cslaódtaam, sőt. Természetesebb összhatást érek el vele, és talán egy kicsivel egyszerűbb eltüntetni a nyomait, ha elrontom az ív végét. Pár óra után ellenőrizni kell, mert hajlamos a kopásra, de összességében én szeretem. Féltem tőle, hogy hamarabb ki fog száradni, de kb fél éve jól bírja, bár én heti max 2-szer használom.