Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

4.5
Hozzáadva 2015.06.10.by

vador

2014.04.17. 11:05

Én is mintát kaptam belőle, hát én ki is nyomtam az egészet és ahogy elkezdtem bedolgozni, egy télapó mennyiségű borotvahab állagú szakállam lett :D Elég lett volna a fele vagy harmada. Viszont nagyon jó érzés tucsmákolni azt a vastag habot, tényleg jól tisztít, viszont énis éreztem hogy hagy valamit maga után, de sztem törölközővel lejön. Utána feszesebb, tisztább bőröm lett, amire nagyon jól felkenődött a missha signautre 21.Illata kicsit férfias, lemosás után kellemes, viszonylag sokáig érezni, olyan üde meg frissen férfias, nem tatásan.

Utoljára szerkesztve: 2014.02.23. 18:31 - 2014.02.23. 18:28

Mintát kaptam belőle én is. Nagyon kevés kell belőle, nekem a kb. babszemnyi mennyiség amit kinyomtam a tenyerembe, akkora mennyiségű habot képzett, hogy szerintem 2-3 használatra elég lett volna. A habja valóban nem olyan eszement habzású, hanem selymes-krémes. Jól tisztít, szememet nem csípte. Nagyon puha volt a bőröm a használata után, viszont mintha egy pici réteget hagyna a bőrön, pedig nagyon alaposan öblítettem. Ez számomra azért nem praktikus, mert kémiai hámlasztózok, amit bőrsemleges (vagy annál savasabb) ph-jú bőrre kell felvinni ahhoz, hogy hasson, így ha ez a lemosó tényleg hagy valamit a bőrön, akkor utána min. fél órát várnom kell amíg kenhetem a hámlasztót. De ez nem a termék hibája, úgyhogy ezért nem vonok le pontot. Összeségében nagyon gazdaságos, jól tisztít, nem irritálja a bőrömet, sem a szememet, puha, nem húzódó bőrt hagy maga után. Amiért mínusz, az az összetebők közt nagyon elöl szereplő alcohol denat.

2013.03.12. 19:33

Én egy ilyet kaptam ajándékba a rendelésemhez:) kinyomva a kis tasakból zselés állagú, enyhe illatú valami, ami kis dörzsölés hatására csoda selymes habbá változik, és eltünteti a sminket a szemről is, anélkül, hogy akár egy kicsit is csípne. A pórusaimat is látványosan tisztábbá varázsolta. Hidratáló mindenképpen kell utána. Engem meggyőzött. Lehet, hogy beruházok egy nagy méretűre is.

Utoljára szerkesztve: 2013.05.18. 13:52 - 2013.03.05. 15:19

Mintát használtam ebből is, elég sokáig, ergo gazdaságos termékről beszélünk. Nem rossz, sőt a maga nemében jó, hatékonyan tisztít, nem szárít (bár nem is hidratál, de mivel kombinált bőrre ajánlják, ez szerintem nem hiba). Az állaga zselés, friss, enyhe illata van, és szerencsére nem csinál ijesztően sok habot (tehát remélhetőleg nincs telenyomva SLS-el, de nem találtam INCI-t, passz). Magam részéről továbbra is a több gyulladásgátlóval megtámogatott lemosókat fogom preferálni, főleg ennyiért, de akinek relatíve pattanásmentes kombinált pofija van, jól járhat vele.