Lelőhely: Online

Narüko Hialuronsavas Hidratáló Fényvédő SPF50

Hozzáadva 2019.11.20.by

bernadettu

Széles spektrumú fényvédő, mely hosszan tartó védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugarakkal szemben, míg a hozzáadott hialuronsav és panthenol megakadályozza a bőr kiszáradását. Ultrakönnyű formula, így azonnal felszívódik, nem hagy maga után kellemetlen, ragacsos érzetet.

Utoljára szerkesztve: 2020.05.15. 08:57 - 2020.05.15. 08:51

Bevallom, úgy vettem meg, hogy rá sem néztem az INCI-re. A peptides verziójából indultam ki, mert az nagyon tetszett, az egyik kedvenc fényvédőm lett. Sajnos ez a fényvédő messze nem hozza a várakozásaimat.Nagyon kellemes állagú, könnyen kenhető, jól felszívódó fényvédő. Könnyű vele felkenni a szükséges mennyiséget. Kissé csillogóbb bőrt kapunk, de még messze nem zavaróan fényest, kis idő múlva ez a csillogás is enyhül. Szépen hidratál, legalábbis látszólag. Sajnos tele van alkohollal, ami rögtön látszott is a bőrömön, ugyanis eszméletlen módon tele lettem vörös pattanással, ahogy elkezdtem használni. Először azt hittem, azért mert nagylány leszek, de az esti rutinommal minden este nagyjából sikerült helyreraknom reggelre a pofimat, de reggeli felkenés után nap közepére megint tiszta irritált lett a bőröm. Úgyhogy másfél hét után meguntam, előkerestem a dobozát, és ott virított az alkohol az INCI elején. Megnéztem itt is, itt is azt írja az INCI, hogy tocsog az alkoholban, úgyhogy könnyes búcsút vettünk egymástól. Ma már másik fényvédőt használok, teljesen más most a pofim. A pattanások helyei ott vannak még, de nem irritált a bőröm, és nyugodtnak tűnik, ezerszer másképp néz ki a tegnapi nappali bőrömhöz képest. (Bevallom, szomorú vagyok, mert végre sikerült helyreraknom a bőrömet, nem volt rajta semmi komolyabb, csak egy enyhe, nagyon régi, halvány pigmentfolt, erre most újra tele lettem pattanással.)Fájó szívvel, de le kell pontoznom, pedig nagyon szerettem volna szeretni. Akinek pattanásokat okoz az alkohol, érzékeny a bőrük, azoknak nem ajánlom. (Jó, én igazából az alkoholos dolgokat senkinek sem ajánlom. :D ) Fél évig őrzi meg a szavatosságát felbontás után, erre figyeljetek. :)

2019.10.17. 15:36

Tényleg nagyon szépen felszívódik, nem kell sok belőle, könnyen lehet kis mennyiséget is adagolni, így egyáltalán nem pazarlós. Az első 10-15 percben azért eléggé csillog de utána már nyoma sincs, de azért én néha teszek rá púdert is, ha jól akarok kinézni, nem csak a boltba ugrok le. Nagyon szépen hidratál, pattikat, miteszereket sem okoz. Én teljesen elégedett vagyok :)