Lemosók, Tonikok

Natics Detox BHA Arclemosó

4.5
Hozzáadva 2017.08.21.by

Csobanka

Méregtelenítő, micellás arclemosó gél aktív szénnel és magnetittel, természetes BHA-val.

Új komponensek és hatóanyagok gondoskodnak a tökéletes de kíméletes arctisztításról, még hatékonyabb formában: micellás receptúra, aktív szén és magnetit (éjfekete ausztrál agyag), természetes BHA, organikus feketeribizli-magolaj és hidrolátum, organikus baobabolaj, organikus római kamilla hidrolátum, panthenol, E-vitamin, allantoin.

A természetes feketefűz kivonat szalicilsav tartalma erős mikrobaölő hatással rendelkezik, enyhítheti a ráncokat és gyengéden hámlasztó hatású. A DETOX II receptúrájában támogatja a bőr tisztítását és megújulását anélkül, hogy erősen hámlasztana vagy a bőrt irritálná. Így az arclemosó bátran használható egész évben, extrém érzékeny bőr esetén vagy erős naphatás előtt célszerű csak esténként használni.

2022.03.17. 13:05

Bőröregedés

Enyhén habzó fekete színű lemosó, jól tisztít, engem nem szárít, szeretem használni. Tiszta összetevőkkel rendelkezik, elégedett vagyok :)

2022.03.16. 13:45

Koromfekete, enyhén habzó, kellemes illatú, állagú lemosó. Könnyű lemosni, nekem egy picit húzó érzés marad lemosás után, de ez más micellás víznél is megvan. Viszont a bőr sima, puha tapintású lesz tőle.

2021.01.06. 16:36

Normál bőr
Pirosság (rozacea)

Ez az arclemosó nálunk nagy kedvenc lett! A “kozmetikumellenes” fiúkat is sikerült rávennem, hogy próbálják ki, azóta érdekes módon sokkal gyorsabban fogy. 😁 A hatása abszolút meggyőző. Tényleg bármely bőrtípusra tökéletes, így nálunk nagyon kis okos, praktikus választás. Mindig van itthon. Klasszul hidratálja a fiúk szárazságra, hámlásra hajlamos arcbőrét. Én meg örülök, hogy van benne szalicilsav, ami tényleg látványosan halványítja a kis homlokráncokat.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.18. 14:21 - 2020.06.18. 12:22

Bőröregedés

En kilogok a sorbol valamiert, az en borom sajnos szaritja picit a fekete, apro szemcsekkel ellatott folyekony micellas lemoso. Ennek ellenere persze el fogom hasznalni, meg remenykedem, hogy ez valtozik. A pattijaimat egy lemosas utan eltuntette, mintha a mitesszerek is kisebbek lennenek, ezert kap egy 4est. Up julius 18:Nem rossz, nem rossz. A mitesszereket eloszor kisebbitette, de most megint mintha nagyobbak lennenek. A kezemen, ahovra ontom a lemosot, par helyen narancssarga lett. Igaz lekapirgalhatom, de ez nem tul jo pont.Egyenlore marad a 4-es, kap meg par hetet. Ha nem javul a helyzet, kenytelen leszek lepontozni

2020.06.03. 06:11

Pattanások (acne)

Fekete, elég folyós állagú, nem habzó lemosó, kevés elég belőle. Nekem ő a munka utáni arclemosóm, pár percig rajta is szoktam hagyni az arcomon. Jól tisztít, nem szárít, puha és matt arcbőrt eredményezett nálam.

2020.05.28. 08:03

Egyenetlen bőrfelszín

Másodjára is megrendeltem. Végre egy arctisztító ami megfelelően tisztítja a bőrömet, de mégsem szárítja. Allergiára hajlamos bőrömre tökéletes!