Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.5
Hozzáadva 2013.03.14.by

miomio

2 x 7,5 ml

Tápláló formulája méz és természetes mandulaolaj tartalmának köszönhetően nyugtatja és kényezteti a száraz és fáradt bőrt. A Hydra IQ technológia révén segít megfelelő nedvességgel ellátni a bőrt. A kényeztetés és tápláls eredményeként segít puhává és lággyá varázsolni a bőrt.

Kiszerelés: 2x 7,5 ml

2015.11.13. 09:12

Nagyon zsíros- krémes maszk, de a bőröm szerette. Hátránya, hogy nehezen tudtam eltávolítani. A kiszerelése buta, mert egy adag nekem több, szóval 3 részre elég, és felbontva nem tartom higiénikusnak tárolni.

2013.11.14. 14:23

Nagyon szépen helyrehozta a bőrömet, állandó lakó lesz itthon :) Nekem is kombinált bőröm van de ilyenkor eléggé hajlamos a kiszáradásra, ő rendbe hozta és nem zsírosított, nem lettek új pattanásaim, pedig velük is harcot folytattam az elmúlt hónapokban.

2013.04.13. 08:04

Nemrég próbáltam ki először. Kombinált bőröm van, a hideg és a szél nagyon kiszárította. Addig nem használtam arcpakolást, de úgy gondoltam, jót tenne a bőrömnek. Télen hetente használtam ezt a terméket, nem bántam meg. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

2013.03.11. 05:43

Felbontva a csomagolást azzal kellett szembesülnöm , hogy egy jó zsíros testápolót csomagoltak arcmaszknak álcázva. Úgy szólt a használati utasítás, hogy bőséges mennyiséget vigyünk fel az arcra, majd 10-15 perc után töröljük le a maradékot. Zuhanyozás után kipróbálva a bőröm hipp hopp beszívta a a rá felkent krémet.Nedves vattapamaccsal a maradékot nekem nehéz volt eltávolítani az arcomról, viszont hidratált arcocska lett a végeredmény. Én a részemről nem tapasztaltam semmilyen kipirosodást vagy allergiás reakcióra utaló jelet. Az egyik fele úgy saccolom, hogy 4 pakolásra lesz elegendő. Olyan 400 forintnyi összegért 8 adag pakolás számomra ár értékben megfelelő, főleg hogy akciósan jutottam hozzá.