Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
kat
Hatékony védelem a korpa ellen, száraz vagy sérült hajra.
A Nivea Liquid Clear System aktív hatóanyagai feloldódva egyenletesen eloszlanak a fejbőrön és a korpa kiváltó okaira fejtik ki hatásukat:
A papaya-kivonatot tartalmazó összetétel:
Utoljára szerkesztve: 2014.08.03. 20:37 - 2014.06.24. 06:51
Az illata jó, nem szárítja és nem is zsírosítja a hajamat, viszont sokkal korpásabb lettem tőle. Többet ártott, mint használt.Update: Úgy döntöttem, hogy a maradékot megpróbálom elhasználni és valószínű jó döntés volt. A korpával még mindig nem sokat csinál, de nem is tűnik olyan vészesnek mint eleinte. A hajam viszont később zsírosodik és az illata is napokig érezhető. Azt hiszem kezdem megszeretni, még az is lehet, hogy újra fogom venni.
Utoljára szerkesztve: 2013.08.03. 15:50 - 2013.07.08. 14:54
Az első flakonnal használom, és eddig jól teljesít, az illata szupi, jól habzik, nem szárítja a hajam, utána könnyebben tudom formázni a hajam. egyenlőre 4-est adok neki, majd update-elekUpdate: a hajam hiába lesz csodás illatú, borzasztóan korpássá is vált egyben :S
2013.07.06. 04:50
Régen használtam, első flakon félig bevált, igy vettem még egyett, aztán jobban bekorpásodtam tőle...
2013.03.01. 18:53
Nemrég vettem, kétszer mostam vele hajat. Szép lesz tőle a hajam, tetszik az illata, és az állaga, viszont jobban korpás tőle a hajam, és viszket is. Ez sem segít semmit a korpán..
2012.07.16. 16:42
nem csinál semmit a korpával!! De fini illata volt és puhává tette hajam
Utoljára szerkesztve: 2012.10.28. 14:50 - 2012.06.16. 21:40
Véletlenül vettem meg ezt a sampont, ez itteni negativ vélemények után nem vártam túl sokat tőle...De kellemes meglepetés volt, jelentősen csökkentette a korpát és a fejbőröm sem irritált már. Selymes lesz tőle a hajam, az egyetlen negativuma, hogy zsirosit sajnos... UPDATE: Egy idő után megszokta a fejbőröm, igy a korpa visszatért plusz rettenetesen zsirositott a végére...