Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Glowbaby
Ultra széles spektrumú fényvédelem: magas, azonnali hatékony UVA/UVB védelem a leégés és a bőr korai öregedés ellen, további védelemmel a kékfény hatásai ellen.
2023.08.16. 10:48
Ez volt a mellényúlásom. Sötét, kukacosodik, borzalmasan olajos érzetet hagy, de ami a legdurvább, hogy mindent (de tényleg mindent) befog, akármihez is ér az arcom még órákkal a felkenés után is. Lehet, hogy megpróbálom kis adagokban másik fényvédőbe keverni a szín miatt, hátha úgy jobb lesz.
2023.03.03. 09:26
Müllerben találtam rá. Még nem próbáltam Niveát eddig, így hazajött velem. Elég gyorsan kell eldolgozni, mert hamar szárad. A finishe nagyon tetszik, Revoxhoz tudnám hasonlítani. Lepúderezni sem kell. Egy problémám van vele, nagyon sötét, igy hófehér bőrűeknek nem nagyon ajánlom, ezért a mínusz 1 csillag. Kár, hogy nem csinálták világosabbra, akkor imádnám. Nyáron elkenegetem majd, addig félreteszem.