Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
miri77
Száraz bőrre. Aktív C-vitaminnal, organikus aloe vera levél porral, csipkebogyó és szójabab olajjal gazdagítva táplálja és helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Gazdag esszenciális zsírsavakban, melyek hidratálják és regenerálják a bőrsejteket. A friss szicíliai citromból nyert kivonat C-vitamin tartalma révén erős antioxidáns tartalmú, segít megvédeni a bőrt a káros szabadgyököktől.
84%-ban organikus összetevőket tartalmaz.
Főbb hatóanyagai: organikus aloe vera levél- és citrom por, organikus csipkebogyó-, narancs- mandarin- és szójabab olaj.
2017.05.19. 10:08
Ezt a terméket párban használom a Protect Szérummal nappali arckrémként. Extrém száraz környezetben dolgozom, abszolút nem bántam meg, hogy ezt hoztam ide magammal. Na, de miért is? Az állaga könnyed, mégis picit vajszerû, nagyon gazdag krémnek mutatkozik már a tégelyben is. Illata neki is citrusos, egyáltalán nem tolakodó, nagyon kellemes, nekem ez lett a "reggel illata". Ahogy viszem fel az arcbôrömre, szinte el is tûnik, annyira igényli a pofim a napi adagját 😉 A bôröm szépen hidratált, egyáltalán nem kelt zsíros érzést ez a krém. Remek termékcsalád. Állaga miatt nem kell sokat kennem belôle, így mondhatom, hogy igen gazdaságos. 3 hónapja használom minden nap, de közel sem mutatkozik üresnek a tégely. Számomra igazi csodaszer. Sosem volt még ennyire szuper arckrémem.
2016.12.28. 20:44
Mennyei manna, csak éppen nem enni kell, hanem a bőrre kenni. Ahhoz képest, hogy alapvetően kombinált bőröm van, nagyon jól bevált ez a száraz bőrre való változat, még jobban, mint az én bőrtípusomhoz készült verzió. Az illata nagyon enyhe, citrusos, ebben nekem a zöld verzió jobban tetszik, azonban a hatása meghaladja az előbb említettet. Ahogy felkentem, már szívta is be a bőröm, mintha nem tudtam volna eleget rákenni, csak úgy falta (pedig este és reggel is krémezem magam, mert olyan a bőröm, mint a Szahara). Ellenben egyáltalán nem éreztem azt, hogy egy maszkot vittem fel az arcomra sőt, megpuhította, feltöltötte, utána pedig szaladgáltam anyu után, hogy "fogd meg, milyen selymes a bőröm". Ez nálam az igazi csodaszer kategória, mert ilyen pozitív tapasztalattal arckrém esetében még nem volt dolgom.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.28. 16:47 - 2016.04.24. 10:19
Mintából próbáltam. Állaga könnyed, mégis kicsit vajszerű, beolvad a bőrömbe. A bőröm imádja, nagyon hamar maradéktalanul beszívja, nem marad zsíros érzet utána. Illata enyhe, citromos, hamar elillan. Ki fogom próbálni a márka több termékét is, elsősorban ezt a termékcsaládot, igen meggyőző ez a krém.up.: még mindig szuper a véleményem, mindennapi használattal, tartósan hidratált a bőröm tőle, nem irritál, sőt...:) remek termék!
2015.10.23. 10:36
Kellemes citrusos illatú, a bőrön könnyen olvadó állagú. A tápláló, hidratáló hatásán túl friss, üde érzetet biztosít, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, nagyon kellemes a használata. Gazdag C-vitamin tartalma miatt jó hatással van a rozaceára is.