Kata791
A termék korábban O.S.T Original Pure Vitamin C20 Serum néven volt kapható.
20% L-ascorbic acid és különböző természetes antioxidánsok kombinációjával segít megelőzni az öregedés jeleinek kialakulását, halványítja a bőr elszíneződéseit (pigmentfoltokat, hegeket). Puhítja és hidratálja a bőrt.
2018.10.06. 17:41
Jó kis C vitaminos szérum, nagyon jó árban van. Picit ragacsos és ajánlatos hűtőben tartani. A lejárati időre figyelni kell, mert gyorsan megromlik.
2018.05.07. 03:56
Abból a szempontból csodát tett a bőrömmel, hogy nagyon szépen kivilágosította az akné után maradt foltokat, viszont minden nap nem tudtam soha használni, mert nagyon szárított, pedig fényvédő alá jól jön egy antioxidáns szérum. Gondolom a fránya alkohol miatt. Valamint a használata után mindig úgy tűnt, mintha több mitesszerem lenne.Fél üveggel használtam el, nekem nem okozott problémát a magas koncentráció, az elején csipkedett egy picit csak, az állagaval sem volt problémám, 20 perc várakozás után szépen tudtam folytatni a rutinomat.A maradékot a hátamra használom el, ott is van úgyis mit világosítani, lassan úgyis meg fog romlani (fél éve van meg, még nem látszódik, hogy oxidálódott volna).
Utoljára szerkesztve: 2017.09.12. 16:47 - 2017.06.27. 11:16
Annyira én sem szerettem bele, nagyon ragacsos. A pigmentfoltokon talán (ha bele akarom képzelni) halványított valamit, de egy kicsit sok cuccot használok ahhoz, hogy biztosan rámondhassam, ennek köszönhető. Nem hiszem, hogy újraveszem.Update:engem is meglepett, de most, hogy elfogyott elkezdtem érezni a hiányát. Sokkal hamarabb gyógyultak utána a pattanások utáni hegek, hiányzik :(
2017.06.04. 10:59
Vettem észre potizív változásokat, nem irritált, nem jöttek tőle elő pattik. Azért keresem a jobb megoldást C vitaminos szérum területen. Erről a darabról írtam egy posztot a blogomban (Tükörország blog)
2017.04.01. 09:36
kb egy hónapja használom, nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet. ragacsos, sűrű az állaga, és semmiféle különösebb hatást nem érzékeltem. ugyanúgy előjönnek gyulladások, nem múlnak el hamarabb, nem halványulnak hamarabb a foltok, pattanások utáni nyomok. ez előtt használtam a Tindigo szérumot is, az jobban tetszett, kellemesebb volt a vizesebb állaga is, minőségibb benyomást keltett. nem hiszem, hogy újraveszem, mert nem érzem úgy, hogy adna valami pluszt, és a használata sem olyan jó.
2017.02.20. 10:00
Karácsonyra kaptam,úgyhogy lassan 2 hónapos tapasztalatom van vele.Kicsit furcsa érzés felkenés után,olyan feszülő máz keletkezik rajtam.Először úgy tűnt hidratálás helyett inkább szárít,de azután reggelre puha és kisimult lett a bőröm.Próbálkoztam csak önmagában használni,de úgy tűnik ha felkenés után kb. fél órával az esti hidratálómat rákenem,az úgy hatásosabb.Nekem nem tűnik csodaszernek,de ettől függetlenül hasznos darab.Szebb az egész bőrképem mióta használom,halványította az ilyen-olyan elszíneződéseimet.Legközelebb azért kipróbálok valami mást.