Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Drogériák

Olaz Anti-Falten Pro Vital Reichhaltige Tagespflege

1 vélemény
Hozzáadva 2019.06.03.by

Fiorentina

"Az Olaz Day Anti-Aging Moisturizer úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az érettebb bőr és a nők bőrének a menopauza kezdetén. Támogatja a bőr feszességét és csökkenti a mélyebb ráncok megjelenését. Erősíti és táplálja a bőrt, így fiatalosnak tűnik (kevésbé érzékeny, kevésbé száraz), és védett az UV-károsodástól."

• hidratáló készítmény
  • gyorsan felszívódik
  • az érett bőr fiatalabbnak tűnik
  • Életkori ajánlás: 45-65 +

Utoljára szerkesztve: 2019.06.12. 16:19 - 2019.06.10. 08:30

Piacvezető márka az USA-ban az anti-ageing termékek körében - gondoltam, egy próbát nekem is megér. A német DM oldalán 4,6/287 vásárlói vélemény alapján az értékelése, ez is csak növelte a kíváncsiságomat. A BIPA-ban pedig be is került a kosaramba.A márka több évtizede a piacon van, csak ígérettel ennyi ideje nem biztos, hogy fenn tudtak volna maradni.Csomagolása egyszerű, könnyű műanyag tégely, így sajnos belenyúlkálós, még ha spatulával is - amit nem tartalmaz a csomagolás. Sárgás színű, közepes konzisztenciájú, de könnyedén felvihető termék, kicsit régiesnek tűnő, de nem tolakodó illatanyaggal. Gyorsan felszívódik, jól hidratál, smink alá is jól működik.Mivel még csak a tégely egyharmadánál járok, inkább első benyomásaim vannak, de azok nem rosszak. Egyet leszámítva, mégpedig az összetevőket, amit itthon bogarásztam utólag ki, már megint. Nem szépek, az biztos, és nekem szerencsére eddig nem okoztak semmilyen irritációt.SPF 15-ös fényvédelemmel rendelkezik, ami a semminél valamivel több.Összességében a klasszikus Nivea krémet juttatja az eszembe ez a krém.Nem tudom, hogy a tégely aljára érve az újravásárlás szóba jöhet-e, mégpedig az összetevői miatt.