Cumpilla
Erősíti a természetes körmöket, megelőzi a hámlást, repedezést és letöredezést. Az Original Nail Envy elősegíti a keményebb, hosszabb, erősebb körmöket. A különleges OPI hosszú szilárdságú eljárás hidrolizált búzaproteinnel támogatja a körmök megerősödését. Egy antioxidáns E vitamin meggátolja a környezeti hatások befolyását, valamint kalciumot épít be a védelmi rétegekbe.
2022.01.10. 20:33
Rettenetesen gyenge és puha körmeim vannak, rövidre vágva is képesek beszakadni, letörni - borzalom. Ehhez képest viszont iszonyatosan gyorsan nőnek. Emiatt sajnos se lakk, se zselé nem marad meg rajtuk :( Sajnos barázdáltak is, amitől meg nem szépek. Számomra ez a szer a megváltás: már az első 2 réteg felvitele után kemények a körmeim, ergo meg is tudnak nőni. A barázdákat is kitölti, egységes, szép, ápolt, erős körömképet mutat. Rengeteg mindent kipróbáltam, ár-érték arányban az OPI Nail Envy verhetetlen. Meg egyébként is.
2014.07.04. 10:43
Jobban törnek a körmeim ha használom, nem értem miért van mindenki annyira oda ezért a körömerösítöért.
2014.05.20. 08:36
Mikor megcsömörlök a színes körömlakkok látványától, nagyon szeretem alapként, fedőként, vagy önmagában, mert erősít és nagyon természetes fedést ad.A körmeim lemezesen törnek, de ha kúraként használom, látható az állapot-javulás:)
Utoljára szerkesztve: 2013.11.28. 20:13 - 2013.11.28. 20:12
Abszolut elegedett vagyok ezzel a koromerositovel. Nagyon el voltak vekonyodva a kormeim, nagyon konnyen beszakadtak a sok koromlakkozas, zselelakk hatasara. Par het szunetet tartottam es ket hetig hasznaltam ezt a termeket. Most erosek a kormeim, :) persze nem birtam tovabb es erre a koromerositore tettem koromlakkot, nagyon meglepodtem, mert 5 napig birta a koromlakk, lepattogzas, stb nelkul!!!! Nagyon orulok!!!!!
2013.11.05. 19:52
Ajándékba kaptam ezt az alaplakkot, magamtól sose vettem volna ilyen drágát. Két hónapja használom, de ez idő alatt nem tapasztaltam sem azt hogy ne töredeznének a körmeim sem azt hogy gyorsabban nőnének. Alaplakként nem rossz de lényegesen olcsóbban is találni hasonlóan jót.
2013.03.13. 14:34
Nekem más körömerősítő nem vált be, ettől viszont tényleg nem válik ketté a körmöm és beton erős tőle.