Hajápolók

Pantene Pro-V Nature Fusion Intenzív Szérum

3.8
Hozzáadva 2021.08.16.by

bogyo28

Gyenge, vékonyszálú hajra. Egyesül benne a Pro-V technológia és egy, a botanikusok, gyógyítók által is nagyra becsült ősi alapanyag, a kasszia (kínai fahéj) kivonatának jótékony hatása.

2015.07.17. 11:27

Tipikus felesleges termek szerintem, igen, rogton hasznalat utan fenyesebb tole a haj, de egy ora mulva nalam mar semmi nem latszik ebbol. Az en hajam mondjuk nem vekonyszalu, sok van belole es mosas utan bazinagyra dagad. Nekem tehat az a jo, ami lelapitja es megszunteti azt a "bolyhossagot", gondoltam egy kremes balzsam majd jo lesz, de mondom, nem sokmindent tesz. Az illata is eltunik, bar nem tudom, a mesterseges illatanyag egyaltalan pozitivum-e. Nem jok az osszetevoi, szerintem erdemesebb olivaolajjal vagy kokuszolajos-vizes fujkalassal probalkozni akkor mar.

2015.07.15. 20:05

Nagymamám polcán hevert már egy ideje. A múltkor ott aludtam és hajmosás után a vizes hajamra nyomtam belőle. Másnap fantasztikuan puha volt a hajam! Mivel ő nem használja nekem adta. Juhé! :)

2014.06.16. 10:27

Nagyon szeretem, nem nehezít és zsírosít, ez elég ritka az ilyen szérumoknál, akciósan nagyon megéri:)

2014.02.01. 20:14

Imádnivaló termék,nem neheziti el a zsirosodó hajat sem,szép fényt ad,nem ragad!Az illata elragadó.Az adagolása is nagyon takarékos a csomagolásnak köszönhetően,nincs feleslegesen kinyomott hajápoló.Nálam eladó 1db

2014.01.22. 20:57

Jó illata van, olcsón vettem egy százasban. Hajvégápolónak szuper.

2013.04.08. 09:48

Nagyon nem vált be. Ajándékba kaptam és nagyon megörültem neki mivel problémás, vékonyszálú, töredező végű a hajam, de nagy csalódás volt. Elvileg vékonyszálú, gyenge hajra találták ki, ezért nálam alapvető követelmény lenne hogy ne nehezítse el, lapítsa le a hajat, de ez a termék pont ezt csinálja. Először azt hittem én rontottam el és túl sokat tettem a hajamra, másodszor már csak picit, de a hatás ugyanaz. Lelapul és elnehezedik tőle a hajam, ugyanakkor szinte semmit nem hidratál. A pantene termékei sosem voltak a kedvenceim, de ez eddig a legrosszabb. Lehet hogy valakinek jó, de tartás nélküli, vékony hajra nagyon nem ajánlom.