Paula's Choice Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser
Ár: | 9 600 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 190 ml | Bőrtípus: | Kombinált, Zsíros | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Vedd meg online a Skinsmart.hu-n 9 600 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: komzsuska, Módosítva: 2020. április 14.
Ár: | 9 600 Ft | |
Kiszerelés: | 190 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrtípus: | Kombinált, Zsíros | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Anti-aging luxus-lemosó kifejezetten a kombinált és zsíros bőr ápolására. A speciális formula tökéletesen eltávolítja a felesleges olajat és sminket a bőrről, anélkül, hogy megbontaná a bőr külső védőrétegét. Kulcsfontosságú bőrhelyreállító összetevői, mint például a keramidok és a hialuron sav segítségével regenerálja a bőrt, sima, fiatalos és pihe-puha érzetet hagyva maga után.
Használható a szem körül is, 100%-ban illat- és színezékmentes.
Water / Aqua
ti I eu
Phenoxyethanol
ta
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: bankkártya, utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:MPL futárszolgálat
Egyszerűen tökéletes. Nem húz, nem szárít, finoman habzik, mindent leszed. Az ára nem túl baráti, de ez sajnos minden Paula termékre igaz.

Nagyon jó lemosó, az én zsíros bőrömnek egy felüdülés, kellemes tapintású bőrfelszínt eredményez, és a hatékonysága is nagyon jó. Icipici is elég belőle. Az egyetlen hátránya az ára, de ennek ellenére is 5 csillag.

Utazó szettet vettem, kipróbálás gyanánt.
Hát.. mit ne mondjak! Imádom. Könnyedén leszedi a sminket, utána pihe-puha a bőröm. Ami zavaró picit, hogy csípi a szemem.
Ezek ellenére is 5 csillag.

Utazó szettet vettem, kipróbálás gyanánt.
Ezek ellenére is 5 csillag.

Nagyon sokan szeretik, hozzáértők ajánlják is. Nekem nem hozta a wow érzést. Tény, hogy nagyon gazdaságos, kevés is nagyon szépen tisztít. Én Foreora teszem. A normál/száraz/vízhiányos bőröm nem húzódik utána, de semmi olyan pluszt nem kaptam a terméktől, ami miatt újravásárolnám.

Még nem teljesen tudom, hogy jó nekem ez a lemosó. A márkától a Defense volt az első lemosóm és nagyon megkedveltem. Nagyon sokáig elég volt (10-11 hónapig használtam, mondjuk inkább csak este mostam vele arcot). Szuper volt, hogy gyengéd a lemosó, viszont nagyon hatékonyan tisztit. Viszont tél elején elkezdett miatta elég rendesen húzódni a bőröm, szóval gondoltam, kipróbálom a világoskék Resist lemosót. Hááát... úgy érzem, ez se az igazi. A bőröm ettől is egy picit húzódik, szóval nem érzem tökéletesnek. Egyébiránt a bőröm eléggé kombinált, aknéra, egy-egy mitesszere hajlamos, a homlokom durván tud zsírosodni, viszont az orcáimon, szemeim alatt meg száraz tud lenni a bőröm. Szóval sokszor bajban vagyok a lemosókkal, sokszor a double clenasing-et soknak érzem. Ideális lenne egy darab lemosó, ami gyengéd, viszont nagyon hatékony. Szóval még nem döntöttem el teljesen, mit gondolok erről a lemosóról.
Az illata semleges. Állagra krémes, elég egy pumpányi az arcomra, mivel valamennyire felhabzik, ami tetszik benne. Érzésre jól tisztit, szerintem sokáig elég lesz. Elfogom használni, de ha beköszönt megint a hűvösebb idő, valószínű kipróbálok a márkától egy krémes, hidratáló lemosót, esetleg a Skin Recoveryt.

Kellemes lemosó,nem húzódik használat után a bőröm, ez és a sima balancing lemosó az a két termék a Paula's choice-tól ami nem volt csalódàs számomra,de szerintem túl van àrazva.

Kellemes, kremes allagu lemoso, finoman habzik. Reggel-este ezt hasznalom evek ota :) tiszta erzet marad utana, nem irrital, kellemes illat.

Két deluxe kiszerelést használtam el, semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Nekem a Clear és a Defense lemosók a kedvenceim a PC-től, így inkább azokat váltogatom. Ez a világoskék Resist jól tisztít, kellemes az állaga, nem szárít, de nem volt utána olyan ragyogó a bőröm, mint a másik kettő után.

Megvettem, el használatlam, hatását szerettem! Viszont biztos hogy nem veszem újra mert állandó probléma volt a beszáradás a picike pumpa fejet nem győztem szurkálni meg kapargatni. Az illata nagyon nem elviselhető számomra.

Ez a lemosók lemosója!
Fantasztikus az állaga. Én az arcom és a tenyerem nedvesítése után a tenyeremben dörzsöltem habosra. Így valami fantasztikusan finom hab képződik, amit valódi luxus érzés az arcodra kenni. Megfelelően tiszta érzetű lesz a bőröm tőle. Teljességgel hozza az elvártakat. Ajánlom!

Ez a lemosók lemosója!

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf ExtractHidratálók: Glycerin, Sodium Hyaluronate, Phospholipids, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Caprylyl Glycol
Alkoholok: Cetearyl Alcohol
Emolliensek: Stearic Acid, Glycol Distearate, Sphingolipids, Lecithin, Cholesterol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Stearic Acid, Glycol Distearate, Lecithin, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Hexylene Glycol
Tisztítószerek: Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Xanthan Gum, Hexylene Glycol
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
Gyengéd, de jól habzó felület aktív anyag, ami képes a többi tisztítószer okozta irritációt is csökkenteni.
Kókuszból származó gyengéd tisztító anyag (surfactant). Dr. Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a Sodium Cocoyl Isethionate különleges molekuláris szerkezetének köszönhetően egyenesen új dimenziókat nyitott meg a syndet barok (vagy "szappanmentes szappanok") gyengédségében.
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Leggyakrabban samponokban és lemosókban található emulgeálószer, emollient, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
A keramidok természetben előforduló, hosszú láncok lipidek. A zsírsavak és koleszterol mellett a bőr természetes védőrétegének (natural skin barrier) harmadik fő összetevői, melyek a védőréteg mintegy 50%-t teszik ki. A keramidok koleszterinnel és telítetlen zsírsavakkal együtt egy vízet át nem eresztő, védő szervet hoznak létre, ami megakadályozza a párolgás okozta túlzott vízvesztést, segítik a bőr regenerációját, valamint sejt szabályozó szerepet is betöltenek. A ceramidot tartalmazó készítmények elsősorban száraz és öregedő bőr ápolására ajánlottak, mivel segítenek a bőr védőrétegének a helyreállításában.
További információ a ceramidokról Paula Begoun és a Thebautybrains oldalain található.
A bőr legfelső rétegében (stratum corneum) megtalálható lipidféle, mely fontos szerepet játszik a bőr anti-mikrobiális védelmében, valamint fontos gyulladásellenes funkciója is van. A fenti tulajdonságoknak köszönhetően a phytosphingosine hatásos összetevő lehet pattanások ellen is. Forrás: http://www.acneassasin.com/47-hypoallergenic-acne-treatment-based-on-skin-lipids/ és http://www.centerchem.com/Capability.asp?CapabilityID=3296&Cat1ID=20&Cat2ID=10
Lipid féle. Tojássárgájában, növényi és állati sejthártyában található. A kozmetikai iparban bőrpuhító (emollient) és vízmegkötő anyagként használatos.
Az arginin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. Az arginin a kozmetikumokban elsősorban antioxidáns funkcióval bír valamint segít helyreállítani a látható bőrkárosodást.
A zsírsavak és keramidok mellett a koleszterol a bőr természetes védőrétegének (natural skin barrier) harmadik fő összetevője, mely a védőréteg mintegy 20%-t teszi ki. A bőrön alkalmazva a koleszterol segíti a bőr normál működését, bőrpuhító (emollient), vízmegkötő, stabilizáló és emulgeálószer.
Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.
Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.
Az SLL a tejsav nátrium sója. Az ECOCERT által is elfogadott természetes habképző és emulgeáló szer. Hidratáló, bőrbarát hatású, nagyrészt bio és natúr termékekben alkalmazzák.
Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)