Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Paula’s Choice Super Hydrate Overnight Mask

3.5
Hozzáadva 2020.07.28.by

dettusbettus

Hidratáló és nyugtató összetevőkben gazdag, könnyed maszk, mely segít csökkenteni a pirosságot és a húzódó érzést, hosszútávon pedig mérsékli az érzékenységet is.

• Egy használat után érezhetően puhább és hidratáltabb bőr
  • Csökkenti a pirosságot és az irritációt
  • Hosszútávon mérsékli az érzékenységet, ellenállóbbá teszi a bőrt
  • Könnyed, géles-lotion állagú
  • Ideális minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték
11 800 Ft-tól

2022.10.21. 12:12

Én az egyik barátnőmtől kaptam, ő saját magának vette száraz, vízhiányos bőrére, neki nem vált be. nekem kombinált, kissé vízhiányos bőröm van, én esti hidratálóként vagy hidegebb időben hidratáló után használtam és az én arcommal csodát tett. Másnapra nagyon puha, hidratált volt a bőröm és a pirosságot is eltüntette. Tavaly télen használtam, idén újravettem. Tényleg nem maszkként érdemes használni, hanem egy sima hidratálóként, kicsit félre vezető az elnevezése szerintem, de ettől függetlenül nagyon jó termék pirosodásra hajlamos, pattanásos bőrre.

Utoljára szerkesztve: 2022.05.14. 18:46 - 2022.05.14. 18:43

Deluxe mintát kaptam belőle. Nem szoktam hidratáló maszkokat használni, ezt az esti rutin utolsó lépéseként tettem fel a szokásos hidratáló helyett, kb. ugyanolyan mennyiségben. Nem szívódik be úgy, mint a hidratáló, hanem marad egy fényes, ragadós réteg, de alváshoz az mindegy. Reggel szép kisimult arccal ébredtem, nem okozott piros foltokat vagy pattanást a nagyon érzékeny bőrömön, úgyhogy megkapja az 5 csillagot. Újravenni nem hiszem, hogy fogom, max. Deluxe mintát, mert túl sok van a nagy kiszerelésben, és nem érzem sokkal jobbnak, mint egy sima hidratálót. Uborka illata van :)

2021.07.06. 05:40

Ez a "maszk" nekem olyan semmike. Nem mondom, hogy nem hidratal, de textúrában, hatásban nem erre számítottam. Ezt egy egyszerű gél-krémnek mondanám inkább, viszont géles, könnyed vérziónak ott a Clinique Moisture Surge. Mintát próbáltam belőle, a nagyra nem ruháznék be.

2021.05.02. 06:00

Csatlakozom canaille véleményéhez, nem venném újra. Szintén Delux kiszereléssel próbálkoztam, mint általában minden PC termék esetében, annyi különbséggel, hogy eddig minden termékük lenyűgözött, kivéve ezt. Szerintem egy viszonylag híg s krém, aminek ha a fél Delux minit felkenem sincs maszk katása. Próbáltam önmagában és este is a szérumok után, hidratáló előtt. Nekem nem vált be, őt legalább nem veszem meg teljes kiszerelésben!