Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

90 ml, 236 ml, 360 ml, 471 ml, 709 ml és 1040 ml

Hidratáló arclemosó.

$14.15-től-tól

2017.02.05. 18:16

reggeli rutinom része.kellemesen frissiti a bőröm.jó termék de egy garnieres vagy barmilyen drogériás arctisztító ugyanezt a hatást éri el..

Utoljára szerkesztve: 2015.10.22. 17:17 - 2015.06.04. 11:34

Update: Majdnem elfogyott a 236 ml-es flakon, időszerű a hosszútávú véleményezés. Egy dologra tudom ajánlani ezt a terméket: smink kíméletes eltávolítására. Erre tökéletes. Egyáltalán nem szadizza meg a bőrt, semmi húzódó-feszülő érzés nem marad utána. De semmiképp nem arctisztításra. A bőröm eléggé megváltozott az utóbbi időben, nem volt tiszta egyszerűen. A pórusaim kitágultak, zsírossá vált a bőröm, a tapintása sem volt valami kellemes, nem voltam elégedett az összképpel. Drága jó barátnőm kérdezett rá, hogy mivel tisztítom. Miután megnézte (mert kozmetikus ám), mondta, hogy ennek bizony nem sok tisztító hatása lehet az összetevők alapján. Három napig nem sminkeltem, nem krémeztem. Viszont tonikoztam, mert látni akartam, hogy mi van a bőrömön. Megdöbbentően sok kosz. Ma sminkeltem, ezzel távolítottam el, rendesen le is hozta. Utána ismét tonik. És enyhébb agyvérzés. Szürkés, faggyús vattakorong. Még a második is az volt. A szennyeződéssel, a felgyűlt faggyúval az égvilágon semmit nem tud kezdeni. Tehát arctisztítóként egyáltalán nem működik, mindenképp kell utána egy olyan, ami oldja is a szennyeződést.Szóval kétféle módon értékelem:1. Smink eltávolítására: 5 csillag2. Tisztítóként - ez a funkciója elvileg: 0 csillag. Eredeti: Na szerintem ez az a lemosó, amit minden száraz bőrűnek ki kellene próbálnia kötelezően. Nekik szerintem egy megváltás lenne, annyira gyengéden tisztít és távolítja el a sminket is. Nekem ugyan normál/kombinált a bőröm a Clinique után elég drasztikus volt a különbség, először nem is éreztem, hogy tiszta lenne a bőröm. Pedig az! Tiszta és elképesztően puha. Teljesen olyan érzés, mintha már túl lennék a hidratáló rituálén.