„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
siss
2023-ban megújult változat!
7 gyógynövényt tartalmazó hajbalzsam, normál és gyorsan zsírosodó hajra. A friss, jól ápolt és természetesen dús hajért, illetve a jobb fésülhetőségért.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.13. 10:15 - 2024.12.13. 10:15
A samponnal együtt használom, meg vagyok velük elégedve, de csodát nem tesznek. Az illata kellemes gyógynövényes. Mostanában viszont elkezdett korpásodni a hajam mikor zsírosodik, nem tudom ezektől van-e.
2023.01.19. 18:15
Leárazva vettem, gondoltam, egy próbát megér. Az illata így a tenyeremben okés, kellemesen gyógynövényes, ellenben a hajammal érintkezve iszonyatosan büdös. Ha már megvettem, elhasználom. Egy ideje megvan, de nem vettem észre, hogy bármilyen hatása lenne.
2022.01.13. 20:31
Nem nagy szám, a Kallos vagy Serical balzsamok sokkal jobbak. Valamelyest könnyebb tőle kifésülni a hajam, de nem puhít eléggé. Tényleg csak zsíros hajúaknak való.
2021.11.26. 11:02
Évek óta használom. Egyszer-kétszer kipróbáltam mást, de mindig visszatértem hozzá. Nem szárítja a hajam, kellemes tapintású lesz tőle.
2020.11.12. 19:35
Nekem ő a tökéletes balzsam, egy-egy kíváncsi kitéréstől eltekintve évek óta csak őt használom. Más márkájú samponokat használok, illetve azokat általában váltogatom is. Ez a balzsam viszont fix. Egy csomó más balzsamnál tapasztaltam, hogy mosás közben/szárítás után akár még jó is lehet, de max egy nap alatt szárazzá, szalmaboglyává válik a hajam. Na vele ilyen nincs :) Gyorsan beszívódik, könnyen kimosható, a hajam pedig könnyen fésülhető és kellemes tapintású. Az meg hab a tortán, hogy az aktuális formula vegán.(Barna, erős szálú, normál, hosszú haj.)
2020.03.20. 22:13
Samponnal együtt kapta anyám, neki jó de az én hajamat viszont nagyon szárítja. Ez inkább csak zsíros hajrá jó.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.