Hajápolók

got2B Smooth & Chick Göndörödés Elleni Hajápoló Balzsam

4.1
Hozzáadva 2017.05.29.by

csillag1219

Selymes hajérzetet nyújt, és elnehezítés nélkül simítja és formázza hajat.

2019.07.27. 10:34

Szárítja a hajamat, és nem érzem, hogy sokat segítene a göndörödés ellen.

Utoljára szerkesztve: 2021.10.15. 13:35 - 2018.04.12. 17:14

Erôsen hullàmos a hajam, hajmosás után szoktam használni, valamit használ, de nem venném újra és a DMDM Hydantoin összetevô miatt még egy pontot levonok.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.02. 08:35 - 2017.10.02. 08:34

Már éppen kifogyóban van, és nem láttam egy üzletben sem mostanában, félek, hogy már nem fogom tudni megvásárolni, pedig szépen ápolja és megzabolázza a göndör fürtjeimet.Az illatáért nem vagyok megőrülve, de nem is zavar.Én nagyon jó terméknek találom, tudom ajánlani mindenképpen.

2016.05.19. 18:37

Gyartjak meg. Nem vennem ujra. Illata jo, de nehez az allaga, gyorsan fogy es hatasa szerintem semmi. Sok hovedo kremet probaltam, de ami igazan bejott az nem is krem hanem lee stafford spraye!

2016.02.05. 12:46

A Müllerben jutottam hozzá én is, akciósan. Nagyon jó az illata, puha tőle a hajam de, hogy a göndörödést nem gátolja meg az biztos. :) Majdnem derékig érő, göndör/hullámos hajam van és akkor sem tapasztaltam simító hatást amikor kiszárítottam a hajam hajszárítóval egyenesre (kb addig bírta mintha nem használtam volna rá semmit), hajvasalás hatását sem hosszabbította vagy segítette, amikor pedig hagytam a hajam magától megszáradni csigákba göndörödtek a fürtjeim. Szóval több módon próbáltam de nálam nem vált be. Az illata és a puhító hatása miatt kap 3 csillagot.

2016.01.28. 13:42

Gyártják még, Müllerben lehet találni.Maximálisan megvagyok vele elégedve, imádom.