Hajfestékek

3.8
Hozzáadva 2012.03.27.by

Greenapple

hajmaszk: 22,5 ml, festék: 70 ml

Új hab állagú tartós hajfesték.

2000 Ft-tól

2024.12.30. 18:26

Gyenge,töredező szőkített hajamat festettem a 688-s árnyalattal.Használata nagyon egyszerű.Könnyű felvinni és szépen fed.A hajam fényes, és egészséges kinézetű.Dús és hihetetlenül gyorsan és látványosan nő.

2024.10.25. 20:53

ez volt a kedvencem, sajnos az általam kedvelt árnyalatot már nem gyártják pedig nagyon könnyű a felvitele, tartós a szine

2024.08.01. 23:15

Évek óta ezzel festem a hajam. Korábban a 388-as színnel, most nemrég óta a 600-assal (a váltás előtt fodrász festette barnára). Abszolút elégedett vagyok vele, nekem ez az egyetlen, amivel a dús hajammal is boldogulok.

2024.08.01. 12:44

Ma festettem be a hajam vele, nem rossz , jó a fedése (egyelőre), de sajnos tényleg sokkal sötétebb lett mint amilyennek kéne lennie meg amilyen a képen van... A csokoládé barnát vettem, de olyan mintha sötétbarnával festettem volna be a hajam... 😕

2024.07.05. 22:43

Nagyon jó az állaga, könnyű felvinni, nem csöpög és nem is büdös. 2hét után kezdenek előbukkanni az ősz hajszálak, viszont a színét szépen tartja. Egy bajom van vele: sötétebb lett mint a dobozon, legközelebb egyel világosabbat veszek.

Utoljára szerkesztve: 2023.10.16. 17:41 - 2023.10.16. 17:40

Tinikoromban nagy kedvencem volt az összes feketéje, de azok tényleg brutál gyorsan kopnak. A barnái azok legalább egy árnyalattal sötétebbek, mint amit írnak. Most évek óta a 388 sötét vöröset használtam, ami csodaszép igazi vörös árnyalatot ad, nem lilásat, rajtam igazából a barna nem is látszott, csak egy mély vörös szín. A lenövés 2 hónap után kezd el látványosan elütni, addig szépen elvegyül, de volt, hogy csak 3 hónap után festettem újra. Azóta a 668 mogyoróval is próbálkoztam legutóbb, feljebb is hozta a színeket egy 1/2-1 árnyalattal. Amúgy ez is szép, de borzasztó gyorsan kopik és ez barnásabb is, de a vörös határozottan ott van. Szárítani szárít, mint minden festék, de legalább nem büdös és gyorsan megvan az egész festegetés. Ez az egyetlen festék, ami mellett a hajam normálisan le tudott nőni derékig. Van is itthon a mogyoróból vészhelyzet esetére, de most inkább a színező hajpakolásokra szeretnék átállni és rezes árnyalatokra. Amúgy, ha túl sötétre sikerül az eredmény, egy tipp: a head&shoulders szépen és gyorsan koptatja. A 388 színű mindenképpen 5*

Piactér

Több mutatása