Sminkek arcra

3.9
Hozzáadva 2011.07.28.by

kathybug

2018.08.08. 14:50

Szinte teljesen hatástalan, nem lehet vele elfedni az apróbb bőrhibákat. Ha fixálom akkor sem marad a helyén. Pénzkidobás volt.

2018.06.28. 06:20

Borzalom!! Az első high end- es korrektorom, de ennel a fit me korrektor ezerszer jobb. Olyan szinten beül a kis ráncainba pedig egyből fixálom púderrel. Próbáltam már mac-es alapozóval meg púderrel is, próbáltam más márka termékeivel de nekem úgy is csúnyán nézett ki.Sajnos azt kell, hogy mondjam ez a legrosszabb korrektor amit valaha használtam.

2018.03.29. 19:05

A korrektor az én ellenségem. Soha nem tudtam olyat találni, amivel jobban néztem volna ki, mindegyikkel még rosszabb volt a helyzet, mintha inkább semmit sem tettem volna a szemkörnyékemre. Hiába nem ráncos a szemem, az összessel olyan csúf száraz, pókhálós lett, hogy azt sem tudtam, hogy kínlódjam le magamról 20 perc után. Nemcsak most, már 10 évvel, sőt, 15 évvel ezelőtt is ez volt a helyet. Alapozóval és púderrel dolgoztam ezért mindig, valahogy az alapozók nem csináltak ilyet, talán mert nem tartalmaznak annyi pigmentet.Aztán hirtelen felindulásból egyszer a MAC-ben feltettem ezt néhány hónapja. Azonnal láttam, hogy ez nem olyan, mint az eddigiek, már eldolgozás közben érződött. Járkáltam vele 1 órát, aztán haza is hoztam, azóta is használom boldogan. Mert ezzel végre jobban néz ki a szemkörnyékem, ez reggelente tud egy kicsit segíteni, hogy világosítsak, de közben mégsem bántja a finom szemkörnyéki bőrt. Semmi szárazság, semmi porosság, semmi pókháló look, csak tök természetes hatás. A fedése kifejezetten gyenge (de valószínűleg pont ezért nem is szadista), Instagram makeuphoz ez nem lesz jó. Ez arra jó, hogy egy kicsit korrigálja a sötétséget, akinek sötét a szemhéja (nekem elég sötét), egy kicsit világosítsa a szemkörnyéki területet és máris sokkal frissebbnek, egészségesebbnek néz ki az ember. Annyira jól teszi a dolgát, olyan láthatatlan tényleg, hogy néha meg kell néznem a tükörben a különbséget, miután az egyik szememről leszedtem kendővel a sminket, mert tényleg nem látom egyébként, hogy ott lenne. A tükör bezzeg nem hazudik, óriási a különbség. Van úgy, hogy szemkrémmel együtt dolgozom el, úgy még kevesebb a fedése, de még úgy is működik azért. Tényleg annyira megszerettem, soha nem hittem volna, hogy ilyet fogok a tükörben korrektorozás után látni, mint ezzel.

2017.09.14. 13:35

Nagyon szeretem, könnyű felvinni, viszont -1 csillog,mivel a fedése nem annyira erős, bár a társa meg, a pro long túl erős és mintha két fehér folt lenne a szemeim alatt, szóval ez klasszi sokkal jobb.

2016.08.16. 20:26

Nagyon szerettem, most fogyott el, pontosan egy evet bírt a kicsike :) jóban voltunk nagyon, teljesítette a dolgát, viszont ugy döntöttem nem veszem ujra, ugyanis felkeltette az érdeklődésemet a longwear változata. De ettől még jár neki az 5*, legfőképp a hosszú élettartam es a perfekt szin miatt :)

2016.01.31. 18:52

Nincsenek sötét karikáim, csak világosításhoz használom a szemem alá. Arra tökéletesen megfelel. Piros foltokat inkább zöld korrektorral tüntetem el.