Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Sensai Cellular Performance Emulsion III (Super Moist) Ránctalanító Emulzió

Hozzáadva 2019.11.13.by

Terkabarka

50 ml és 100 ml
  • visszaadja az arcbőr szilárdságát és megőrzi feszességét
  • mérsékli a ráncokat és megelőzi azok kialakulását
  • regenerál és vitalizál
  • intenzíven hidratál
  • mélyrehatóan táplálja a bőrt
  • megfiatalítja és energiával tölti fel az arcbőrt

2020.05.16. 10:37

Kellemes az illata, talan az tetszik a legjobban. Amugy semmi extra, ad egy kis szalonnazsiros bor effektet, viszont konnyu felkenni es jo kozerzetet ad...de a borrel nem varazsol sokat

2019.11.14. 11:31

Legesleg, még annál is jobb.A második üvegem végén járok, már úton a harmadik is.Annyira szerettem volna valami olcsóbb és szebb összetevőkkel rendelkező krémmel kiváltani, de eddig esélytelen, ezt nem lehet überelni.Az arcom száraz, orrom mitteszeres, miközben a bőröm felső rétege ott is száraz, hámló. Ez az első krém, ami ezen a területen is képes rendberakni a bőrömet. Egy nagyon híg krémről van szó, kb mint egy hígabb arclemosó tej. Első használatkor ezen meg is döbbentem, elvégre ez a legápolóbb verzió, valahogy testesebb krémet vártam, de a hatása azonnal meggyőzött. Hamar felszívódik, nem ragad, nem tapad. Illata kissé régies, de nem irritáló és már rég megszoktam. Mivel ilyen híg könnyű a krém, nekem nyáron is bevált, nem fulladt alatta a bőröm.Ránctalanító hatásáról nem tudok nyilatkozni, a megfelelő hidratálás, ápolás eleve ránctalanít illetve segít megelőzni a ráncokat, és ebben ez a krém nagyon erős. Csak ajánlani tudom