Hidratáló krémek

andrea.horvath79

• Olajmentes textúrával
  • Minimalizálja a pórusokat
  • Antioxidánsokat tartalmaz
  • Egészséges fényt ad a bőrnek
  • Ápol
10 600 Ft-tól

2023.11.28. 22:47

Nagyon bevált, ajándékba kaptam. Nem túl krémes vagy nehéz, nem tömíti a pórusokat, egyenletes, természetes fedést kölcsönöz és könnyen lehet vele dolgozni. Újravenni viszont sajnos nem fogom az iszonyú ára miatt.

2023.05.30. 22:14

Bár az INCI - je nem a legjobb én mégis 5*-al jutalmazom. Szuper krém, szuper illattal és fedéssel. Könnyű viselni szépen egységesíti a bőrt pár perc után, de figyelni kell itt is az egyenletes felvitelre. Az ára lassan horror ezért nem használom minden nap, hogy spóroljak vele, de ha lehetne enélkül ki sem lépnék az utcára 😀.

2022.10.12. 09:43

Ez a BB krém FAN-TASZ-TI-KUS. Bár az ára már-nem meglepő- korántsem annyi, mint itt (16500.- ért vettem), a tudása nekem minden pénzt megér. Szerencsére a bőröm olyan állapotban van, hogy egy BB krém fedése elegendő, takarni nem kell, csak egységesíteni. Nekem egy jó borsónyi elég, csodálatosan terül, én kézzel viszem fel.Mióta rátaláltam, egyetlen alapozót, vagy más BB krémet sem használtam, sőt, elajándékoztam őket, annyira elégedett vagyok. A rutinomban is kiválóan beleilleszkedett: c-vitaminos szérum, egy kis aloés szérum és hidratáló fölé megy, mindennel kompatibilis. (Fényvédőről nem tudok nyilatkozni- az érintettek most ne olvassák tovább- nem fényvédőzök, nem is használtam soha. Sőőőt, szolizok is.... Ehhez képest szinte nincsenek ráncaim és pigmentfoltból 1 db,mini van. Meg vagyok győződve a jó genetika szerepéről.) A BB krémre visszatérve: a leg, minden tekintetben. Olyan szinten egy blur hatást nyújt, ami kiegészítve a Guerlain meteorites gyönggyel (Doré színt használok) mínusz 10 év, de komolyan... Aki ki tudja próbálni, függő lesz, nem kérdés. Soha nem fogok mást venni.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.11. 10:00 - 2022.10.01. 14:28

2022.október 1.A sport bb mellé beszereztem ezt is, az ára már szerintem sehol sem ennyi, amúgy kissé drága,de legalább jó.Egyébként kellemes érzés viselni,nem zavaró, árnyalata a medium nekem, szépen fed,nem szárít,szép , egységes kinézetű bőrt eredményez. Könnyű eloszlatni, nincs erős,maszkos fedése,olyan természetes kinézetet nyújt.updateNagyon jó,hosszabb távon is bevált,de úgy néz ki,hogy nem kapható sehol. Sajnálnám,ha végleg megszüntették volna.

2022.06.01. 07:35

Eszméletlen szép bőrt eredményez. Kell kb 1-2 perc, mire felveszi a végleges “formát”, de utána valami csodás: úgy egységesíti az arcot, hogy fel sem merülhet, hogy van valami az arcon. Sehova nem ül be, nem oxidálódik, olyan igazi my skin but better. Nem zsírosít, de nem is szárít, egy nagyon szép bőrfényt ad. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla.

2022.03.05. 09:49

Tegnap végre megvettem és milyen jól tettem! Egyszerűen gyönyörű, amit az arcommal művel. Annyira szép, egészséges fényt ad. Olyan mintha élőben filterezné az arcbőrt, mintha megszépítene. Light clair az árnyalatom, minőségi cucc, ennél a terméknél tényleg érződik!

Piactér

Több mutatása