Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.8
Hozzáadva 2014.09.09.by

leanyzo

Bőrvédő hidratáló krém

Tökéletes keveréke a multivitaminoknak és a bőrvédő összetevőknek. Nem csak hidratál, hanem egyúttal pedig véd az UVA és UVB sugarak ellen is. A könnyű textúra gyorsan beszívódik a bőrbe, és gyorsan pótolja az elvesztett nedvességet, akár 24 órán keresztül.

2019.05.11. 19:13

Télre nagyon szeretem. Szépen hidratál és nem fénylik tőle az arcom.

2019.04.29. 15:10

Sűrűnek tűnik a krém, de könnyen beszívja a bőröm. Tökéletes a vegyes bőrömre, és plusz pont a fényvédelemért.

2018.10.30. 19:25

Nyáron nagyon jó a fényvédője miatt, nem nehéz krém, gyorsan beszívja a bőröm ráadásul illata sincs. Télen nem fogom használni, majd ha újra kisüt a nap előveszem :)

2018.05.14. 23:17

Nagyon hamar beszivja az arcborom, siman lehet ra sminkelni, + fenyvedo is van benne. Nagyon enyhe, alig erezheto illata van.

2017.10.30. 09:21

Bár nincs érzékeny bőröm, kitűnően bevált ez a krém. Nyáron kezdtem el használni, mivel nem tűnik egy nehéz/téli arckrémnek, de még most is ezt használom, és az őszi időben is teljesen helyt áll, nem száraz a bőröm. Sajnálni fogom, mikor elfogy, úgyhogy biztos beszerzem valahonnan a közeljövőben megint. Nem irritálja a bőröm egyáltalán.

Utoljára szerkesztve: 2020.01.23. 21:12 - 2017.04.15. 10:08

Igazából nem rossz, de smink alá nekem nem vált be. A fényvédő miatt választottam ezt, de pont amiatt nagyon könnyen átfényesedik az alapozóm, hiába használok púdert. Elhasználom olyan napokra, amikor nem sminkelek.Nekem a hidratáló hatása se elég, de talán majd nyáron.Update: Végül elhasználtam és nyáron már a hidratálása is elég volt. Mindenképp kipróbálok néhány másik fényvédőt, mert nem voltam 100%-osan elégedett vele, de tényleg nem volt rossz. Semmilyen bőrproblémát nem okozott, nem égtem le vele és az egyetlen problémám az volt, hogy fényes lett tőle az arcom (smink nélkül nem látványosan). Sajnos olyan fényvédőt még nem találtam, ahol ne ez lett volna a helyzet és az eddig próbáltak közül még ez volt a legjobb.