Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
szeliger
Hidratáló testápoló a Soir d'Orient parfüm jellegzetes illatával.
2021.09.29. 13:32
Ritkán fordul elő velem, hogy először a testápolót veszem meg, és ezt követi a parfüm, de vele így jártam. Jó időben a ruha nélküli testrészeimen használom - karok, kézfej, nyak, dekoltázs - és bevallom, ilyenkor már parfümöt sem fújok, mert önmagában is kiválóan működik. Amikor egy picit elfordítom a fejem, máris érzem magamon, sőt ilyenkor még a kézfejemet is gyakrabban illatolom. Így alkalmazva nekem se nem túl sok, se nem túl kevés és a 150 ml is jó ideig elég. A parfümöt pedig a kánikula utáni, hűvösebb időkben szeretem inkább használni.Nem gondolom, hogy az illata mindenkinek egyformán tetszene, de ez így van jól, szerencsére elég nagy a választék, mindenki megtalálhatja azt, ami neki tetsző.
Utoljára szerkesztve: 2021.09.25. 07:53 - 2021.09.25. 07:51
A kedvenc Sisley parfümöm a Soir d'Orient. Nem tudom megunni, ősztől tavaszig minden évben használom, egy ideje már a testápolójával együtt. Ez is higiénikus tubusos kiszerelésű, és szintén 150 ml-es, mint a többi Sisley body cream. A különbség az, hogy itt a tubus teljes egészében elegáns fekete, és az arany minta is ugyanolyan rajta, mint a parfüm üvegén. Nagyon jól mutatnak egymás mellett. Persze ezt sem úgy használom, mint egy hagyományos testápolót, mert ahhoz túl intenzív az illata. Ez nekem a parfüm kiegészítője. Oda szoktam belőle tenni egy keveset, ahová a parfümöt fogom fújni, a száraz bőrömön így még tartósabb lesz az illat. Plusz egy-egy pöttyöt oszlatok el a kézfejemen, az alkaromon és a dekoltázsomon. Varázslat, mint az illat maga.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.16. 14:07 - 2019.09.16. 14:06
8 ml minta és fogalmam sincs, hogy mennyire hidratál. Mégpedig azért nem tudom, mert ezt a kis csodát takarékosan beosztom, nem mindennapos testápoló ez nálam. Ha elő is veszem, akkor sem használom az egész testre, csak a karokra, ugyanis azt a csodálatos illatot árasztja magából, amit az azonos nevű parfüm. Az illat előhívásához elég egy pici borsónyi mennyiség és nem túl erőszakosan, ugyanakkor kiváló tartóssággal illatozik reggelig. Az illat mindent visz, érzéki és titokzatos, ahogy az a tasakon is szerepel, persze ezt inkább a parfümnél lenne célszerűbb kifejtenem. Szóval hölgyek, aki álomutazásra vágyik a fantázia birodalmába és hercegnőnek akarja érezni magát egy éjszakára, az ne habozzon és szerezzen be egy kis kóstolót ebből az illatos testápolóból.