szeliger
Feszesítő testápoló gyümölcssavakkal és c-vitaminnal
2024.01.26. 12:45
Teljesen jó, hosszú ideig hidratál, ami általában csak reklámszöveg szokott lenni... Kellemes és tartós az illata.
2023.08.01. 20:50
Mintám volt belőle. Nagyon kellemes, erőteljes illata van, amit sokáig lehet érezni a bőrön. Gyorsan beszívódik, könnyű krém, jól hidratál. Elég drága, ezért nem hiszem, hogy megveszem, esetleg jövő nyárra.
2022.12.23. 21:26
Főleg kézkrémként szoktam használni, én nagyon szeretem. Kellemes illata van, mindig puha lesz utána a bőröm.
2022.12.08. 09:36
Tökéletes alternatívája a Tom Ford Tobacco Vanille-jének, csak az unisex, ez meg inkább a női vonalat erősíti. Sok helyen olvasom, hogy a Baccarathoz hasonlítják, de nem győzöm ráncolni a szemöldököm, ez hogy hasonlítana rá? Ha már mindenképp niche vonalban keresgélünk hasonlóságot, akkor nekem 100% Tobacco Vanille. Szárított gyümölcs, vanília, pici fűszer, pici füstösség és íme, ez az eredmény! Szeretem amúgy, krémhez képest eszméletlen tartós illata van és hidratál is, mondjuk én csak a kezemet szoktam vele bekenni. Az az igazság, hogy jobban is szeretem a Tobacco Vanille-nál, mert ez egyértelműen női illat, nincs benne maszkulin vonal.
Utoljára szerkesztve: 2022.02.01. 11:54 - 2022.02.01. 11:54
Mivel főleg csak jót olvastam róla, gondoltam beszerzem, mert éppen kellett egy jó kis testápoló. A lábamon szokott szárazabb lenni a bőr, ott is és a karomon is minden gond nélkül szépen beszívódott, nem hagyott semmi féle zsíros réteget, hanem csak a tökéletesen ápolt bőrt, úgyhogy a hatását tekintve abszolút jól teljesített és nekem hozta amit ígértek. Olvastam ugyan, hogy jó erős illata van, de gondoltam nem lehet olyan vészes, végülis hozzá vagyok szokva az illatosabb testápolókhoz (pl.: VS), de erre nem számítottam.Előttem jól írták, hogy az illata brutálisan erős és akár vegyi fegyvernek is megfelel, számomra tényleg fojtogatóan erős és mindent átvesz, semmiképpen nem újra vevős, mert nem igazán bírom elviselni magamon (gondolkoztam, hogy akkor most ideje lehet esetleg még egy zuhanynak vagy legalább a karomról lemossam-e, mert ez jóval erősebb mint mikor 1-2 fújást nyomok a kedvenc parfümömből magamra), pedig amúgy kellemes illata van, de számomra brutál erős és fullasztó. Úgyhogy mindenképpen olyanoknak ajánlom, akik élvezik, ha valami tényleg sokáig érződik a bőrön és nem illan el pár perc után. Hidratáló hatást tekintve szintén teljesen rendben van.Úgyhogy 4 csillagot kap tőlem, mert a hatása teljesen jó és ha nem lenne ennyire erős az illata imádnám, de így nem lett a kedvencem, de csak azért mert én nem szeretem az ennyire erős illatú testápolókat és majd kizárólag lábra elhasználom lassacskán.
2021.09.06. 18:21
Vele és a kék testvérével ismerkedtem meg a SDJ testápolók családjával, a nagymama (az originál) kipróbálása még várat magára.Az illata brutálisan erős, szeretem a nagy hatósugatú vegyi fegyvereket, de ez még nekem is sok. Boldogan elkenegetem a 75 ml-s tégelyt, de ha egyszer őrült hangulatban leszek és beruházok egy nagy tégelyre, nem őt fogom választani.A hidratáló hatásával elégedett vagyok (a feszesítő hatásra csak legyintek, ahhoz több kellene, na), gazdag krém, az én száraz bőröm azonnal becuppantja.A csomagolása nagyon tetszik, szeretem nézegetni a tetejét, a polcon is úgy fordítom, hogy azt lássam.