Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Sothys Hydra 3Ha. Hyaluronic Acid Hydrating Cream

2.3
Hozzáadva 2016.12.01.by

elike

Gazdag krémes textúrájával és tripla Hyaluronsav tartalmával feszes bőrt, valamint megfelelő komfortérzetet és védelmet biztosít. Az arc napról napra simábbá és rugalmasabbá válik.

20 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.09.08. 09:02 - 2018.09.08. 08:40

Mintát kentem most a napokban párszor, sajnos totál belobbantotta a rozáceám. Ezután a Crème Jeunesse Vitalité minta következett, ami kb fél órát élt meg az arcomon, úgy elkezdett viszketni, hogy le kellett mossam. Nekem is tarjagos lett a képem :( szerencsére reggelre jól lehúzta a jól bevált Bioderma Atoderm. Nem tudom, mi történt a Sothyssal vagy velem, de most nem vagyunk kompatibilisek, az biztos :(

2018.06.14. 11:03

Borzalmas! Tegnap a kozmetikusom ezzel kente be az arcom, reggelre rák vörös lettem és viszket, tarjagos.- 10 pont ha lehetne......

Utoljára szerkesztve: 2016.12.26. 17:36 - 2016.11.23. 14:33

Kozmetikusom ajánlotta a krémet. Éjszakára használom, kellemes állaga van, gyorsan szívódik fel, a bőr puha lesz tőle. Kellemes (nem parfümős, inkább "krémes") illata van. Nem okozott se pattanást, se miteszert eddig.Használatát könnyiti a kis kanálka.Az ára elég magas, de megérdemlem! Időről időre legalább :) Amit már nem költök el bulira, azt elköltök egy ilyen krémre.Upd.12.26.: egy hónapja használom, továbbra is nagyon elégedett vagyok a krémmel - reggel szép és sima a bőröm, semmi olajosság, semmi kitágult pórus. Azonban a fogyása kicsit gyors - már a tégely felénél tartok úgy, hogy egy másik krémnek, amit ugyan azon a napon kezdtem el használni, még csak a harmada hiányzik.