Hajápolók

Stemm Gold Fulvic Conditioner

1 vélemény
Hozzáadva 2021.07.05.by

Makk Zsuzsó

Hajsűrűsítő és a hajszálak károsodott részeit javító kondicionáló kifejezetten világosszőke hajra.

A hagyományos kondicionálók azonnal vékonyítják a hajrostokat, valamint idővel lerakódnak. E formula úgy kondicionál, hogy nem borítja be a teljes hajat, csak a sérült részekre összpontosít, miközben tápanyagokkal látja el a hajat és fejbőrt, hogy egészségesnek, sűrűbbnek látszódjon a folyamatos használattal. Tisztított fekete fulvósavval, szerves MSM-mel, biotinnal, koffeinnel, aminosavakkal és újgenerációs hialuronsavval.

10 800 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.11.05. 10:00 - 2018.06.27. 17:29

UPDATE: Elfogyott a második üveggel. Az aljáról szinte lehetetlen kivarázsolni, de ha fejre állítom, kicsöpög lassan. Nagyon sűrű a termék, mostanában úgy használom, h. bemasszírozom a hajtőbe hajmosás után (Stemm sampon) és a hajvégekre hajmaszkot rakok. Mivel ez nekem főleg hajtőre kell, és ott a leghatékonyabb, így ezzel a trükkel még jobb a hatása. A hajtövet megemeli, ápol, kellemesen hidratálja a fejbőrt és segít a hajnövesztésben/ dúsításban. Nekem nagyon bevált, nem is használok már mást sampon/ balzsam vonalon (max. a kis hajvégmaszkomat, meg a hajvégápoló olajat) sztem egy éve kb. Nagyon sokáig elég egy üveggel belőle. Sztem egy 5-6 hónapig simán eltart. Jah, igen és ez is koffeines+niacimide, hyalurnsav. Nem is értem, miért nem használjátok többen. Akciósan kb. 9-10 euro. Teljesen megéri. Jók az összetevői, az illata sem zavaró és hatékony. Nekem legalábbis bevált. Fent hagyom hajmosás után 20-30 percre, majd azután öblítem le. Nem zsírosít, inkább táplál, és már nem hullik annyira a hajam, mint régebben. A márka teljes termékcsaládját érdemes használni és akkor remek az eredmény.