Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra

Stila One Step Makeup

4.5
Hozzáadva 2012.03.12.by

lovemiyu

Tökéletes bőr egy lépésben. Luxus, 4 az 1-ben formula: primer, alapozó, korrektor, púder kombinációja.

100% természetes ásványi pigmenteket tartalmaz, paraben mentes, illatanyag mentes, hidratálja és egyensúlyba hozza a bőrt, szabályozza a zsírosodást, az apróbb ráncokat elsimítja és a pórusok méretét csökkenti.

Magas fedőképesség, tartós, építhető. Minden bőrtípusra ajánlott.

2015.02.15. 14:55

Nagyon természetes hatást kelt, eddigi alapozóimhoz képest alig látszik, hogy rajtam van, de ehhez képest elég jó a fedése (igaz nincs durvább bőrhibám)Én púdert azért használok rá, anélkül még nem próbáltam.

Utoljára szerkesztve: 2012.03.26. 09:23 - 2012.03.21. 11:56

Tényleg úgy működik, ahogy a leírásban szerepel. Csak felkenem és kész, még púderezni sem mindig szoktam közvetlenül utána, max. csak később. Viszont csak önmagában működik, hidratálókrémmel sajnos nem. Száraz bőrre nem ajánlom! Nagyon jól szabályozza a zsírosodást, és ami nekem a legfontosabb, hogy nem pattogok ki tőle, ami elég ritka (kivéve ha bűnözök és éjszakára lusta vagyok lemosni), egyszerűen szuper. Egy bajom van vele, estére nagyon megfájdul a fejem, ha ez van rajtam! Kicsit aggaszt, hogy mitől lehet...