Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
siss
A Syoss Ceramide-Keratin-Komplex-szel jelentősen csökkenti a töredezettséget, mélyen behatol a hajszál szerkezetébe és segít azt helyreállítani minden rétegen keresztül egészen a hajvégekig.
2020.12.05. 16:56
Egész sokáig használtam a családot, és nem is volt rossz, de kb. a felétől visszatértem a kiinduláshoz, nagyon száraz maradt a hajam, egyre kevésbé hatottak. A sima keratinos jobban bevált, de később inkább Olaplexre váltottam drogériás termékek helyett.
2020.05.12. 05:49
Alapvetően egészséges a hajam, viszont friss vágás után is egy kezelhetetlen szénaboglya, a töredezettség legfeljebb abból adódott nálam, hogy bosszúból nekiestem a fésűvel reggelente. Ez a balzsam annyiban segített, hogy nemcsak közvetlenül mosás után, de azután is kitartott a simító hatása. Aminek külön örülök, az az, hogy ezt nem úgy érte el, hogy egy kellemetlen réteget képzett a hajamon, amin csúszkál a fésű, hanem érezhetően puhította a gyengébb és gubancolásra hajlamos részeket. Kicsivel váll alá ér a hajam, így csak a hajvégekre használom, különben elnehezítené. Az illata eszméletlenül finom, amit két nap után is érezni lehet.
2020.05.11. 15:53
Kezelhetetlen, es már másnapra zsíros hajam lett tőle. Nagy csalódás.
2018.09.15. 16:47
Ennek a terméknek is kellemes illata volt, ami sokáig érezhető volt a hajamon. Önmagában is és a samponjával is tökéletesen tette a dolgát. Használata után szebb volt a hajam szerkezete és könnyen kifésülhetővé tette az összegubancolt tincseimet.
2018.05.14. 08:29
Az illata kellemes, de semmi extrát nem nyújt . Ennyi pénzért többet vártam ettől a terméktől. Eddig semmi problémát nem tapasztaltam a Syoss termékekkel de ez csalódás. Ráadásul elég gyorsan is fogy.
2017.04.28. 17:10
Hiába a nagy kiszerelés többet érek egy Loreal Elseve total repair balzsammal mint ezzel...sokkal többet kellett kennem a hajamra és még csak semmi hatása se volt, érdesnek éreztem a hajam mosás közben is...