Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
siss
Hajbalzsam száraz és fénytelen hajra. Feltölti a hajat, használatával a haj ragyogóbb és puha lesz. A japán ihletésű hajbalzsam nagy teljesítményű formulákkal, japán olajok keverékével, ázsiai ihletésű természetes összetevőkkel, aminokomplexszel és aminosavakkal segít megőrizni a haj erősségét és egészséges megjelenését. A hajbalzsam gyorsan szétoszlik a hajban és nem hagy zsíros érzetet.
2024.11.07. 19:03
tapintásra puhának tűnt elsőre, de jobban kócolódik a hajam, mint amikor nem használtam. olyan érzés, mintha ragadósak lennének a hajszálaim
2024.06.09. 17:59
Száraz, festett hajam van.Fenn hagyom, amíg megmosom magam, és szép fényes, puha, illatos hajat varázsol. Már csak ezt használom, újravevős
2024.01.05. 13:11
Szavakba sem tudom önteni, mennyire csalódott vagyok tőle. Azt hittem, hogy olyan lesz, mint az a balzsam, amit a hajfestékeikhez adnak (az valami csodálatos volt), de köze nincs a kettőnek egymáshoz. Eszméletlenül zsírosítja a hajat, pedig a közelében sem vagyok a fejbőrömnek, amikor felrakom, és még csak igazán puha sem lesz tőle. Biztosan nem veszem újra.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.