Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
szilvia921
Oleo Intense Thermo Ápoló Spray Hajpakolás Thermoaktív Ápoló formula könnyű mikro olajokkal a mély regenerálásért & táplálásért hő hatására. Rugalmas & fényes hajat biztosít.
2014.11.21. 10:13
Nekem ez nagyon bevált, eddig 2 tubust használtam el, de az utóbbi időben nem láttam egyik üzletben sem. Talált valaki valahol belőle? :)
2014.11.09. 18:02
Én is akciós szereztem be még január környékén. Egyszerűen borzalmas volt. El se használtam, hanem kidobtam a kukába. Látva az összetevőit, nem is csodálkozom a szörnyű teljesítményén.
2014.03.04. 08:41
Akciósan vettem,mosás utan a hajam szep es puha,de másnapra ugy mint a legtöbb balzsam esetében,elmúlik a hatás.
2013.10.29. 10:49
Még csak egyszer használtam ugyan, de jónak tűnik :) Kevésbé száraz és szálkás volt a hajam, puha és fényes. Majd még lesz update, de eddig 4* :)
2013.08.21. 14:19
695Ft volt a müllerben a syoss oleo intense thermo care sampon, balzsam és ez a pakolás is. A sampontól és a hajbalzsamtól olyan a hajam másnapra, mint aki hetek óta nem látott vizet, annyira zsírosítja a hajam. Ezzel a pakolással sincsen másként, ugyanazt tudom elmondani,mint a másik 2 termékről. Megmosom a hajamat a samponjával, aztán vagy a balzsamot, vagy ezt használtam. Másnap felkeltem és nem elég,hogy a töve zsíros volt, a hajvégeimnek is furcsa,olajos tapintása volt. Ebből a termékcsaládból a hajfestéket is próbáltam, az is kész katasztrófa volt. Soha többet oleo intense...
2013.06.02. 13:19
Ma használtam először ezt a pakolást.Szőke szálkás,száraz végű hajam van!Nos,azt kell mondjam,hogy használat után a hajm fényes és fele.olyan száraz sincs,a végeit is egész jól ápolta!És ez csak egy használat! Viszont talán kicsit elnehezít,de jobb mint ha ezer felé szét állna!!Ezért csak a 4 csillag!