Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
K1Ani
A frissítő hidratáló hidratálja a normál és kombinált bőrt 24 órán keresztül. Gyorsan felszívódik, és rugalmasan tartja a bőrt. Az Açaí bogyós kivonat hidratálja és védi a bőrt a környezeti stressztől. Az algák kivonata hidratálja a bőrt és támogatja a regenerálódást. A szőlőmagolaj bársonyosan puha táplálja a bőrt. tanúsított ökológiai mezőgazdaságból származó összetevők.
2024.06.03. 20:59
Amikor úgy érzem, hogy nagyon kell a bőrömnek egy kis víz külsőleg, ahhoz ehhez a termékhez nyúlok. Nagyon sok hidratáló terméket próbáltam már, de ez a termék e tekintetben az élvonalban van, mert pillanatok alatt meghozza az enyhülést. Az egyetlen olyan krém, amelynek hialuron tartalmát nem érzi meg a bőröm. Nem mar, nem éget, csak hidratál és enyhít. Ha neked is hidratálókrémért kiált az arcbőröd fördés után, akkor érdemes egy próbát tenned vele.
2023.06.04. 08:25
Már használom egy ideje. Nagyon jól hidratál, az illata is kellemes, egyáltalán nincs "erős citrusos illata", valószínűleg már más a formula. Szerintem egy nagyon jó natúr arckrém, és ahhoz képest, hogy a Müller saját márkás terméke, igenis jó minőségű.
2020.02.02. 21:14
Egyet értek az előttem véleményezővel, annyira erős citrusos illata van,hogy csak kézkrémnek tudom használni ,de igy is irritál. Nagyon gyorsan zsirositotta az arcom, kipattogoztam tőle és mint emlitettem az illata túl erős, nem egy arckrémnek való. Újra venni biztosan nem fogom.
2019.07.15. 12:03
Nagyon-nagyon erős citrusos illata van, ezért a korábbi hidratáló krémemmel keverve tudom csak használni (naponta kétszer arcra, nyakra és dekoltázsra). Így megszűntek a dekoltázsomon a kezdődő ráncok.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!