"Éleszd újjá a bőröd a 100% vegán Himalájai bambusz szenes tisztító arcmaszkunk segítségével, melyet az ájurvédikus tradíciók ihlettek. Himalájai bambusz szén és organikus teafaolaj tartalmának köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat a bőrről, míg antioxidánsban gazdag, japán zöldtea levelekkel radírozza azt. A formula parabén-, paraffin, szilikon-, és ásványi olaj mentes."
2025.01.14. 12:48
Ez egy szuper maszk. Ajándékba kaptam egy termékmintát (5 ml) belőle, majd az adventi kalendáriumban volt egy full size méretű termék belőle. Hűsít és szépen tisztít, de emellett nem a szokásos agyagos maszkokra jellemző száraz bőrkép lesz utána, amit rendesen hidratálni kell, hanem isteni puha az arcbőr. Persze, azért hidratálok, de nagyon tetszik a kapott összkép. Lehet újra fogom venni, ha elfogy. Nem kell belőle sok, tartalmas a kis 75 ml-es tégely. Szépen szárad és nem hullik.
2024.07.27. 16:57
Az egyik legjobb termék! Mélyen tisztít, de nem érzed utána, hogy legyalulták volna a bőrödet. Használat után napokig puha, tiszta az arc bőr. Lemosás után egy gyengéd hidratálás ajánlott.
2024.05.19. 16:23
Szettben vettem meg, amihez tartozott még egy lemosó, és hámlasztó szérum is hozzá. Együtt szoktam használni. Puha lesz tőle a bőr, és alaposan tisztit.
2024.03.25. 22:48
A párommal közösen használtuk először (ezt, és úgy általában agyagmaszkot is), és nagyon megijedtünk, mert mindkettőnk bőrét csípte. Utánaolvasva ez teljesen normális reakció volt, a csípő-égő érzés után kb. 5 perc múlva csak a kellemes hűsítés maradt. Jó érzés volt, ahogyan ránehezedett az arcunkra, könnyen le is tudtuk mosni, és valami hihetetlenül jó illatú és puha bőrt hagyott maga után, pedig mindkettőnknek nagyon száraz az arcbőre, és csak mostanában kezdtük el tudatosan ápolni. ☺️
Utoljára szerkesztve: 2023.03.21. 17:56 - 2023.03.21. 17:55
Kizárólag T-vonalban használom, mert nagyon szárít. Az illata számomra zavaróan erős. Lemosáskor vigyázni kell, mert ha megszárad, könnyen karcolhatja a bőrt a sok darabka, szóval nem nagyon szabad dörzsölni. Viszont összességében nekem bevált, napokig kevésbé zsírosodik az arcom, és sokkal szebb, egységesebb a bőrképem, a pórusaim kevésbé látszanak. Felkenéskor tényleg csíp pár percig, de ez szerintem nem zavaró, és egy idő után már észre sem vehető. Levonok 1 csillagot, mert az összetevő listán a parfüm helye, valamint a termék ára indokolatlan (persze értem én, elsősorban a márkát fizetjük meg).
2023.03.18. 20:08
Engem zavar az illata, túl erős egy arcmaszknak. Felkenni nem volt gond és lemosni se, de zavart, hogy darabos, az nem tetszett a bőrömnek. Kicsit kiszárította az arcbőröm, de mivel agyagos ezen meg sem lepődök viszont nincs az az érzésem, hogy valamit csinált volna. Eleinte engem is csípett, 5 perc után elmúlt, de még lemosás után is megmaradt ilyen hideg érzés az arcbőrömön.