Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

The History of Whoo Bichup JaYoon Krém

Hozzáadva 2018.09.26.by

PiciCic

Bőröregedést lassító hidratáló krém, ami javítja a bőr saját regenerációját és segít visszaadni a bőr tónusát és feszességét.

64 900 Ft-tól

2019.11.17. 16:22

Nagyon szeretem ezt a márkát, két éve használom, és nagyon sokat javított a problémás bőrömön. Ebay-ről szoktam mintákat rendelni, így még kibírható az ára. Ez a krém is tökéletesen hidratál, feltölt, feszesít.

Utoljára szerkesztve: 2018.09.25. 04:58 - 2018.09.25. 04:57

De kár, hogy nekem ilyen krémem sose lesz! Pedig a bőröm nagyon szeretné! Pár mintát használtam el belőle éjszakára. Viszonylag sűrű, de könnyen felszívódó, enyhén illatosított krém ( na jó, az illata miatt nem is kell 😂, még ha ingyen adnák is). Reggelre rendkívül puha és sima lett tőle az arcom. Semmi piros folt, apró kiütés. Ez egy reménytelen, megfizethetetlen szerelem , mert oly elérhetetlen számomra, és sose lesz enyém 😂

2016.11.22. 15:52

Finom illatú,kellemes állagú,testes,nagyon jól hidratáló arckrém.Nem irritál,nem csíp.Az én vegyes arcbőrömnek sok lenne a napi használata,de alkalmanként kell egy kis extra hidratálás. Bőröregedés gátló hatásáról még nem tudok nyilatkozni,ehhez hosszú távú használat kell.