Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Tindigo Revived&Radiant C-Vitamin&Peptid Szemkörnyékápoló Szérum – Anti-Aging

3.3
Hozzáadva 2021.04.26.by

Akara

A leghatékonyabb összetevőkkel ápolja a szemkörnyék finom bőrét, egyedülállóan magas hatóanyagtartalommal. C-vitamin származékok és peptidek állnak csatasorba ebben a szérumban, hogy a tekinteted sokáig megőrizze fiatalságát.  Magas hatóanyag tartalmú szemkörnyékápoló, egy olyan anti-aging szérum formájában, amit Tindigo speciálisan a szemkörnyékre fejlesztett ki. Neked való, ha lassítanád a szemkörnyéki ráncok kialakulását, és üdébbé tennéd a tekinteted. Fokozott ránctalanító és pigmentfolt halványító tulajdonságokkal bír, C-vitamin tartalmának köszönhetően.

2021.09.15. 21:49

Nagyon szeretem ezt a szérumot. Reggelre a szemem körül kialakuló puffadásokon is segít és nagyon kellemes érzés felkenés után. Nappalra számomra önmagában, illetve fölé az általános hidratálómmal elég, viszont éjszakára úgy érzem, hogy kell fölé szemkörnyékápoló. Én a Purito Centella Green Level szemkrémét használom hozzá. Prevenció tekintetében szuper kis termék és ezért is használom.

2021.07.20. 21:34

Én szeretem kenegetni, de inkább a C vitamin hosszútávú hatásában bízva. Mivel szérum, használok mellé szemkörnyékápoló hidratálót is. De amúgy nagyon tetszik az állaga és jól beszívódik. Lehet rá sminkelni. A reggeli rutinba illesztettem a szintén Tindogós C vitamin arcszérummal együtt. Tehát a megelőzés a cél, de valamivel tényleg jobb lett már most is az állapot. Elképesztő sokáig elég!

2021.04.29. 09:16

Szerintem nem rossz, de nem is csodacucc. Mondjuk látványos változást nem tapasztaltam. Az állaga nagyon tetszett, ilyen folyékony lotion ami könnyen kenhető és gyorsan beszívódik. Hidratáló szerintem kell fölé, mert nem hidratálóról beszélünk, hanem szérumról. Az a helyzet, hogy nem hiányzik a készletemből, inkább csak a tudat volt jó, hogy van külön szemszérumom. Lehet azoknak jó lesz, akik mondjuk durva kezeléseket kapnak az arcukra és nem kenhetnek anti-ageing dolgokat magukra.

2021.04.26. 14:23

Ez nagyon kiadós lotion állagú krém. Sárga színű, könnyen beszívódó formula. Én elég jól el vagyok látva szemkörnyéki problémákkal: sötét árkok, szarkalábak. Eddig drogériás termékekkel próbálkoztam, aztán emelni kezdtem a szintet a CeraVe szemkörnyékápolóval. Végül karácsonyi ajándékként megleptem magam Vele. 3 hónapig használtam reggelente, a 4. hónapban pedig reggel és este, mert szabadulni akartam tőle. Nekem sajnos borzasztóan kiszárította a szemem alatti részt. Átlós vonalazású sakktábla alakult ki a szemeim alatt. És még csak azt sem tudom mentségül felhozni, hogy azért mert itt volt már az ideje. Két hete fogyott el, a maradék Balea Ment használom és a "sakktáblák" eltűntek a szemem alól. 10 drogériás vagy 3 CeraVe ára "ment a kukába".