Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.3
Hozzáadva 2018.07.13.by

dzsanki

80% propolisztartalmú ampulla/szérum.

Érzékeny és problémás bőrre is kiváló, sokféle bőrproblémára használható komplex szérum. Gyors és hatékony hidratálást biztosít, bőrgyógyító, nyugtató, antibakteriális hatású. A bőrt ragyogóbbá és rugalmasabbá teszi, erősíti a védőrétegét.

Kifejezetten ajánlott a következő bőrtípusok esetén: érzékeny, pirosodásra hajlamos, pattanásos, száraz, zsíros.

Szokásos módon a szérumok sorában használatos bőrtisztítás és tonizálás után, de száraz bőr esetén ajánlott az arctiszítóhoz (vizes) keverni pár cseppet, illetve BB krémhez keverve is lehet használni.

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, hipoallergén.

$18-tól

2021.04.29. 07:18

Két hete használom, nagy szeretem. Nem hagy ragacsos érzetet, hidratál és szépen lehúzza a gyulladásokat. Szuper nagy kiszerelés, úgyhogy jó darabig elég lesz :)

Utoljára szerkesztve: 2020.10.23. 23:24 - 2020.09.25. 15:33

Kepeken eskuszom szep es hivogatoan mostazonnalvegyelmeg volt. Az uvege tetszik, massziv, elegans, a pipettajat imadom. Az ára barati, ha a mennyiseghez viszonyitunk. Ezt aztan lehet locsolni, vagy sporolosoknak fel evre minimum le van tudva egy szerum. Megsem valt be annyira, mint amennyire vagytam ra. Tul hig, nem annyira koncentralt, mint mas propoliszos szerumok, hiaba a 80% hatoanyag. Az en boromre peldaul tok erdekes hatasa volt. Ha azokonabizonyosnapokon elojovo kis (nagy) cuncimokusokat bekentem vele, akkor 1-2 nap alatt lehuzta a gyulladast róluk. Igy, helyileg alkalmazva mukodott, de egesz arcra kenve meg valahogy megis apro piros puklik, es icipici feher teteju - hat mivel nem vagyok kozmetikus, nem tudom a szakszot ra - pattanasok alakultak ki. Viszont vizhianyra meg tok jo volt. Elhasznaltam testre, a nehol felbukkano szaraz foltokra is jo megoldas volt. Szoval olyan is-is, nagyon rosszat nem csinalt, igaz nagyon jot se. De a merleg inkabb a nem fele hajlik a puklisodas miatt. Nem fogom ujravenni, nem latom ertelmet.

2020.06.10. 14:57

Három csillag, mert nagyon tetszik az üvege és jó sok cucc is van benne. - 2 csillag, mert egyszerűen semmi hatását nem vettem észre. Nálam arra volt jó, hogy az egyébként alapos rutinomhoz hozzáadott egy kis "fancy érzést" amikor felkentem, de semmi egyéb. Csatlakozom a "van, de minek?" véleményekhez.

2020.02.11. 13:01

Nekem nem lett újra vevős termék. Egy teljes üveggel elhasználtam, valahogy úgy érzem, nem csinál semmit, ami nélkülözhetetlen lenne. Hidratál, kellemes használni, nem ragad, jól felszívódik, lehet rá sminkelni, de mégsem érzem azt, hogy vennem kellene még egyet. Nem is veszek.

2019.11.19. 21:15

Ez sem lett szerelem. Nem rossz termék, de nekem ez se nem oszt, se nem szoroz a bőrápolási rutinomban..olyan " van, de minek?" érzésem van a használatakor. Nem gyakran használom. Pozitív hatást nem vettem észre, igaz, negatívot sem.

2019.10.12. 17:21

Sokáig küzdöttem aknéval, az utolsó kezelés óta pedig olyan száraz a bőröm, mint a sivatag, emellett mindenre érzékeny. Elsősorban hidratálás céljából vettem, amit nagyon jól teljesít, nem okozott pattanásokat sem. Hatalmas kiszerelés, jó áron. Örömmel el fogom használni, de egyelőre nem hiszem, hogy újra fogom rendelni, az Isntree Bifida Ampoule nálam jobban működik.