Hajápolók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Tresemmé Biotin + Repair 7 Primer Protection Hővédő Spray Károsodott Hajra

4.2
Hozzáadva 2020.02.10.

Megkönnyíti a haj formázását, véd a hőkárosodás ellen és fényt ad hajának. Többfunkcionális, professzionális minőségű formulája akár 230 °C hőmérséklet ellen is segít védeni a hajat. Segít, hogy haja könnyen kezelhető és fényes legyen.

2024.05.17. 08:09

Nem volt rossz termék. a hajamat kicsit elnehezítette, elég sűrű állaga van. AZ illata jó volt. AZ hogy védett e a hőtől vagy nem nem tudom, de még keressem továbbra is az igazit-.

2024.05.07. 08:41

IMÁDOM, ezerszer is újra venném!Csodás az illata, jól táplál, nem nehezíti el a hajam, napokig érződik a hatása. Puha, fényes, könnyen kezelhető hajat varázsol.Vékonyszálú, eredetileg is szőke, sok hajam van. Nem erősen sérült, szimplán szőkített, több ápolásra/ táplálásra van szüksége.

2023.05.31. 14:48

Nem lett a kedvencem, vékonyszálú gyorsan zsírosodó hajamat eléggé elnehezíti. Nekem hamar tönkrement a fújókarésze, ezért a tenyerembe kellett öntögetnem, ami nem könnyítette meg az eloszlatást, úgyhogy lehet hogy emiatt kicsit negatívabbnak éltem meg a dolgot. Keresem tovább az igazit.

2023.05.21. 16:57

Nyilván gőzöm sincs, hogy mennyire védi a hőtől a hajam. Az illata kellemes és nem tolakodó. Vékonyszálú, gyorsan zsírosodó hajamat abszolút nem nehezítette el. Úgy vélem sokkal kevésbé szöszösödik és törik, viszont egyszerre kezdtem a revox hajolajjal használni, így nehezebb felmérni, melyik tett nagyobb csodát. 3-4 fúrás nekem elég és mivel elég sűrű nem érdemes egyből a hajra fújkálni. Újravevős.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.31. 10:46 - 2023.03.31. 10:42

Talan a jobbak koze tartozik ragadas szempontjabol. Hovedo hatasat ugyanugy nem tudom realizalni, mint barmelyik masiknak, csak bizik benne az ember, hogyha hasznalja jot tesz vele a hajanak :D Alkoholt nem tartalmaz. Osszessegeben sztem meg az egyik legjobb hovedo amit probaltam, bar ugy osszessegeben nem vagyok odaig a hovedokert. En amugy nem ismertem ezt a Tresemme markat, meg is lepodtem milyen jo minosegu, de aztan tok rosszakat olvastam az egesz markarol, pl hogy hajhullast okoz, igy abbahagytam a hasznalatat.

2023.03.30. 18:14

Nem rossz kis termék,a piros társa az borzalmas. Attol ragadt a hajam. De ettől viszont nem tapasztaltam ilyet. Azt nem momdom h amit a fodraszomtól vettem az valami eszméletlen,azt nem hiszem hogy lecserélem rá. Csak kivancsiságból vettem . :)