Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
davincsike
A 75.15 egy intelligens génalapú kozmetikumcsalád, a XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzésért. Minden válasz az anti agingre egyetlen krémben: lifting-hatás, fiatalabb arckontúr, megújult bőrkép.
Arckrém sorbet aktív cseresznye vízzel, amely friss, könnyen felszívódik, regenerálja, fiatalítja a bőrt és átformálja az arckontúrokat. Könnyű textúrája miatt, ideális melegebb évszakokban, éjszakára és nappalra egyaránt használható. Hidegebb időben, amikor a bőrnek több energiára van szüksége, kombinálható a 75-15 termékcsalád nappali és éjszakai arckrémével.
2020.02.15. 12:51
Én csak Vegheggi termékeket használok és ezzel a kérmmel kezdtem. Könnyű textúrájú krém, nyárra tökéletes 2 tégely után jeleztem a kozmetikusomnak (aki ajánlotta) hogy úgy érzem hogy egy picit túl könnyű és így átváltottam a nappali krémre ami tökéletes választás volt. Az illata ennek a krémnek is szuper, de tényeg csak nyárra ajánlott használni annak akinek vízhiányos bőre van.
2019.03.05. 20:37
A könnyű textúra és az isteni illata miatt próbáltam ki. A vízhiányos bőrömet kevésbé hidratálta, mint az állandóan használt krémem, így télire nem ajánlom, inkább tavasztól őszig. Lifting kúraként használtam el egy tégelyt, már a 3. hét után láttam a változást. Nagyon meg voltam vele elégedve, tavasszal újra feltuningolom vele a bőrömet :)