Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Kozmetika, online, márkaboltok

Vagheggi 75-15 Sorbet Feel Krém

Hozzáadva 2023.02.27.by

davincsike

A 75.15 egy intelligens génalapú kozmetikumcsalád,  a XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzésért. Minden válasz az anti agingre egyetlen krémben: lifting-hatás, fiatalabb arckontúr, megújult bőrkép.

Arckrém sorbet aktív cseresznye vízzel, amely friss, könnyen felszívódik, regenerálja, fiatalítja a bőrt és átformálja az arckontúrokat. Könnyű textúrája miatt, ideális melegebb évszakokban, éjszakára és nappalra egyaránt használható. Hidegebb időben, amikor a bőrnek több energiára van szüksége, kombinálható a 75-15 termékcsalád nappali és éjszakai arckrémével.

34 160 Ft-tól

2020.02.15. 12:51

Én csak Vegheggi termékeket használok és ezzel a kérmmel kezdtem. Könnyű textúrájú krém, nyárra tökéletes 2 tégely után jeleztem a kozmetikusomnak (aki ajánlotta) hogy úgy érzem hogy egy picit túl könnyű és így átváltottam a nappali krémre ami tökéletes választás volt. Az illata ennek a krémnek is szuper, de tényeg csak nyárra ajánlott használni annak akinek vízhiányos bőre van.

2019.03.05. 20:37

A könnyű textúra és az isteni illata miatt próbáltam ki. A vízhiányos bőrömet kevésbé hidratálta, mint az állandóan használt krémem, így télire nem ajánlom, inkább tavasztól őszig. Lifting kúraként használtam el egy tégelyt, már a 3. hét után láttam a változást. Nagyon meg voltam vele elégedve, tavasszal újra feltuningolom vele a bőrömet :)