Balea Extra Dry Deo Roll-On
Drusee

2025.04.25. 04:18

Pozitív csalódás ez a kis rózsaszín deo. Garnier minerals deokat használtam évekig, de valahogy az új csomagolása óta nem az igazi, így össze vissza próbálgattam minden félét, aztán egy hete a dm-ben a miért is ne alapon hazajött velem. Az ára győzött meg. Horror árúak lettek az eddig bevált termèkek, gondoltam 400 Ft ide vagy oda de egy próbát megér. Szülès óta ninden reggel büdösen ébredek akármit kenek magamra. Nos, ezzel a kis csodával nem. Újra kell kenni reggel, de egész tisztességesen tar...

Oral-B Pro-Science Advanced Enamel Regeneration Gentle Whitening Fogkrém
bbmnootimea

2025.04.25. 00:53

Nem egy csodaszer, de aki dohányzik, kávézik mint én, annak ez a kis fehérítő hatás is nagy segítség, mert egyébként van neki és nem érzem azt, hogy érzékennyé tenné a fogaim (nem egyedül ezt használom, van hogy zöld elmexet is. Annál pl. Mentolosabb). Egy biztos pontnak teljesen jó.

Avon True Ageless Overnight Gel
KisTigris

2025.04.24. 22:46

Egyszerű, semmi extra éjszakai krém zsíros bőrre. Végre nem tocsog az arcom a zsírtól reggel, nekem teljesen bejött. A szalicilsavval és a retinollal is jól működik együtt.

Sudocrem Védőkrém

2025.04.24. 22:00

A kislányom 3 éves és mióta megszületett azóta alkalmazom. Ekcémára hajlamos főleg télen de már 1-2 éve nem is jött neki elő. Popsikrémként ismert, de nagyon sok mindenre hasznos.

Nivea Creme Krém

2025.04.24. 21:57

Nekem arcra túl testes, de kézre, testre tökéletes. A párom használja napi szinten kézkrémként, mivel bőrkeményedései, vérhólyagok és hasonlók találhatók a kezein. Már pár hónapja alkalmazza és elég jó irányban halad. Már sokkal puhább a keze és ritka mikor úgy szakad fel a bőre, hogy az már “karcol”

Police To be Sweet Girl EDP

2025.04.24. 21:48

Az illata tartós és nekem kellemes. Nem pont olyan édes, mint gondoltam, (édesebbre számítottam) de még így is imádom. Jelenleg a kedvenc parfümöm. A kivitelezés pedig meseszép.

Gyógyszertári Ricinusolaj
kriszta214

2025.04.24. 20:37

Sokat segített hajnövesztésben kemo után.

Calvin Klein Eternity Eau Fresh for Women EDP
kriszta214

2025.04.24. 20:18

Nekiálltam gyűjtögetni az Eternity flankereket, mert az eredetije a kedvencem. Ezt nemrég szereztem be, és rabul ejtett. Rajtam meglehetősen tartós illat. Virágos, de számomra egyáltalán nem édesen virágos, hanem inkább frissen, szolid, ugyanakkor van benne valami különlegesség, és egy apró jegy, amit egészen hátul, szinte a szájpadlásomon érzek, amikor megszagolom, és ami még másnap is érződik a sálamon is.

Physicians Formula Skin Booster Vitaminos Hidratáló Arcszérum

2025.04.24. 19:54

Sima hyaluronsavas szérum, semmi extra. Az elején híg, a tubus vége felé kezd besűrűsödni, gondolom a nyitogatás miatti párolgástól. Nem lettek tőle pattanásaim, de hidratáltnak sem éreztem tőle a bőröm. Megvétel után láttam csak, hogy Kínában gyártják, emiatt egy kicsit bizalmatlan lettem a márkával kapcsolatban.

Physicians Formula Rosé All Day Moisturizer SPF30 Nappali Hidratáló

2025.04.24. 19:47

Hát arcra ez sem való, sajnos elég sok olyan fényvédőt is tartalmazó arckrémet próbáltam már, ami halálra csípi az ember szemét. Ez konkrétan annyira durva volt, hogy sminkel együtt le kellett mosnom munkaidőben, mert már úgyis szétkönnyeztem az arcom. Az illata amúgy kellemes az állaga is jó. Végül a karomon és a kézfejemen használtam el. A csomagolás nem praktikus, még legalább egy adagra való krém maradt az üvegcse alján amit nem lehetett kipumpálni így a kukában végezte.

Elyn's Lab All-In Extra Könnyed Hidratáló és Bőrnyugtató Arckrémgél
SpecialistCherry

2025.04.24. 19:40

Sajnos nekem nem vált be, bár problémát nem okozott, nem is segített. Mindemellett sajnos a használata után úgy fénylik az arcom, hogy a Marsról látni. Nem is használom el.

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite 50+ Anti Age Arcápoló 50-es Fényvédő Faktorral

2025.04.24. 19:40

Katasztrófa. Sajnos a márka oldalán nem tették közzé a véleményemet, ezért leírom ide. A Solaire termékcsalád testre való napozótermékeivel együtt sárga foltot hagy a fehér ruhán, amit a sima mosás nem szedett ki. Hipózás után rózsaszín foltosak lettek a pólóim a nyak és az ujjak körül, ahol a naptej is érte őket. Ezt már semmi nem szedte ki belőlük, szóval csak sötét, fekete vagy kék ruhák viselésekor kenje fel magára az ember, mert azokon nem látszódik meg az elszíneződés. A másik nagy problém...