Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
fcsenge
A Vichy Mexoryl®-lal (fotostabil, széles spektrumú UVA és UVB szűrőrendszer) látta el a naptejeit, hogy hatékonyan vegyék fel a küzdelmet az UV-sugarak káros hatásai ellen és védjék bőrünk értékes naptőkéjét.
Védi a bőrt a napégéstől és a napsugárzás okozta bőröregedéstől.
Hialuronsavban gazdag, nem zsíros textúrája biztosítja a könnyű alkalmazást. Nem hagy fehér nyomot.
Illatanyag- és parabénmentes, hipoallergén formulája bőrgyógyászati felügyelet mellett, érzékeny bőrön tesztelt. Vichy termálvízben gazdag, nyugtató, regeneráló formula.
2025.04.10. 22:11
Ilyen nagy kiszereléshez jutottam hozzá nagyon jó áron egy online patikából. Nekem az számított, hogy minél több legyen benne és minél magasabb spf faktorú legyen. Az egész család használta. Valóban ragacsos érzete van és van egy érdekes illata. Vízi használatnál jó volt, mert nem mosódik le könnyen, de arcra nem lehetett használni, annyira testes, zsíros krém. De tette a dolgát, ha akciósan megtalálom, újra megveszem.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.21. 18:21 - 2024.04.08. 17:04
Már majdnem elhasználtam egy 100ml kiszerelést, újravenni nem fogom, hasonló terméket kapsz olcsóbban is.Ezek mellet azonban nem egy rossz fényvédő, nem csípte a szemem, nem pirosodott a bőröm, nem lettek tőle pattanásaim, illetve nem égtem le.Kritika: eleinte a bőröm nagyon nehezen szívta be, órákkal a használat után is furcsa, zsíros réteg maradt. Az idő múlásával valahogy megszokhatta a bőröm, már csak egy kellemes fénylő, bár kissé ragacsos réteget hagy.Ja, és nehezen kenhető, illetve kukacosodik, de ez lehet azért van, mert már régi.
2022.05.24. 10:10
Borzalmas....nagyon zsíros tőle az arcom, ami amúgy is fényes. Ahhh nagyon rossz. Szerencse, hogy 30 ml, bár így is sokáig tartott.... :(
2021.10.21. 22:24
Arcra vettem. Elég kellemetlen viselni, ragacsos, nem szívodik fel és kifénylik tőle az arc. Ragacsos érzete van.
2021.07.18. 09:00
Na ez az a naptej ,ami érzékeny bőrre és szemre kizárt dolog ,mert 2 órát folyik ember könnye
2021.07.13. 09:13
Hamarosan elfogy a fényvédőm és gondoltam itt az ideje keresni újat, nagy reményekkel rendeltem meg a 30 ml változatott még szerencse, hogy nem nagyobbat rendeltem meg sajnos bár száraz a bőröm nagyon ragacsós érzetett ad, nagyon folyékony ami nem is lenne baj de több óra után is érezhető a bőrömön a ragacsós érzett. Sajnos ezt a 30 ml változatott elajándékozom és keresek tovább.