Annusko
Simítja és élettel telibbé teszi az arcbőrt, egységesebbé az arcszínt. Formulája segít védeni a bőrt az öregedés napfény okozta jeleitől és a barna foltok kialakulásától. Azonnal: a bőr hidratált és védett lehet. Rendszeres használattal: az arcbőr üde és ragyogó lehet.
Érzékeny bőrre, bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt, parabenmentes. A szemkörnyék ápolására nem alkalmas! Felvitelkor kerülje a szemkörnyéket!
2024.02.20. 09:10
Nagyon szerettem ezt a krémet, az illata valami isteni. Nem is tudom miért nem vettem újra, talán mert engem is elkapott a "koreai arcápolási rutin hullám". Szerintem ha elfogy a meglevő krémem, akkor vissza fogok térni ehhez egy darabig.
2022.08.28. 17:07
Ez a krém nagyon megosztó tud lenni. Lesz, akinek bejön és lesz olyan, akinek nem. Bőrtípustól függ. Nekem normál/kombinált bőröm van. Ez a krém száraz bőrre való, de mégis jobban szereti ezt az arcbőröm, mint a másik Kombinált bőrre való változatát. Szerintem nagyon jó kis kence, de érdemes előtte tesztelni, aztán megvásárolni.
2021.12.02. 12:11
Nagyon erős, kifejezetten zavaró illata van. Az arcomat felkenés után már nem sokkal, nagyon irritálta és a szemem környékét is nagyon csípte. Pedig azért nem exrém érzékeny a bőröm, a savas szérumokat is szépen tolerálom. A krém nekem igen zsíros érzetet hagyott maga után. Még szerencse, hogy csak termékmintám volt belőle. Ezek után biztosan nem vásárolom meg.
2021.05.12. 08:05
Szeretem ezt a krémet. Könnyen beszívódik és szépen ápolja a bőrt.Nekem sajnos zavaróan erős az illata.
2021.04.13. 12:16
A Vichy termékekhez mindig bizalommal fordulok. Ez a krém is elsőre nagyon-nagyon megtetszett, a második üveg viszont régóta nem akar fogyni... Amúgy gyorsan beszívódik, szerintem jó illata van, puha lesz tőle az arcom, szépen ápol. Viszont ha netán a szem környékének közelébe is sikerül kenni, akkor csípi a szemem, és egész nap könnyezek tőle. :/
2021.03.09. 16:29
Eleinte szerettem nagyon, puha, élettel teli lett tőle a bőröm. Viszont hosszútávú használattal (kb 3 hét) nekem is pattanásos lett tőle az arcom. Az illata tényleg nagyon erős.