Sminkek szemre

Hozzáadva 2013.04.03.by

phoenix

3,5 g

2019.07.05. 16:35

Nekem a rózsaszín fekete ezüst színskálás van meg. Gothként erős színeket kedvelek, de ez arra emlékeztet, amikor tumbrl csajok sminkelnek. Az ezüsttel nem tudok mit tenni, nem színem. Újra nem venném, de pigmentált. Csak hamar kiszáraz, olyan mostmár mint valami kréta.. porol.

2019.01.02. 19:07

A walking on eggshells van meg, és öreg vagyok én már ehhez...Mindhárom szín fényes...ami az én szemhéjamnak...határozottan nem válik előnyére...múltkor meglepődtem, hogy egy I <3 makeup csupa csillám paletta jól kijött az idő előtti szemráncaimmal...Na ez nem...Az összeset kiemeli, és a csillám szépen megül benne...Mivel a bőrtónusom elég közel áll a szemhéjra javasolt árnyalathoz, ezért kb úgy néz ki az egész, mintha nagyon izzadna a szemhéjam, és vagy 20 évvel idősebb lenne, mint amennyi valójában vagyok...nem egy előnyös külső...A mélyítővonalba ajánlott szín csodálatos, és teljes szemhéjon egy fokkal jobban mutat, mert elég erős a színe ahhoz, hogy látszódjon - így is az összes csillám a ráncaimban van, és nagyon kiemeli, de legalább nem extrémen zsírosnak tűnik a szemhéjam.A szemöldökcsontra ajánlott szín gyönyörű highlighter, akár arcra is elhasználom (kipróbáltam, működik - igazából a szemhéjra javasolt árnyalatot is az arcomra fogom elhasználni).Számomra szemfesték palettaként - főleg magában - használhatatlan, ez egy mínusz csillag lesz, de nem akarok túl szigorú lenni.A termék textúrája elképesztő, gyönyörű állaga van, csodásan eldolgozható, egész pigmentált, kényelmes viselet, könnyű egyenletesen eloszlatni, és egész tartós is, nem kenődik, nem folyik, lassan kopik (nap végére eltűnik teljesen a csillámokat leszámítva, szóval a legsötétebb szín is csak rövid távon működik szemfestékként rajtam).

2017.11.01. 12:26

Két változat van meg nekem. Egyszerűen imádom őket! A pigmentáltságukról ódákat lehetne zengeni szerintem, három színnel jönnek,amivel egy teljesen jó sminket összelehet dobni gyorsan.

2017.04.21. 04:34

Nekem a barnas valtozat van meg, a puderes-visszafogottan csillogos rozsaszin szemhejpudere egy alom!Kicsi, kompakt, ezt viszem magammal, ha valasztanom kell

Utoljára szerkesztve: 2014.09.03. 09:23 - 2014.09.03. 06:27

Drogériás termékhez képest nagyon minőségi a textúrája, egész nap kitart szemhéjalappal! :) Amiért egy csillagot le kell vonjak az az összetevőben lévő parabén.

2013.05.28. 19:08

New Yorkban vettem ennek egy régebbi változatát (Wet n Wild Mega Eyes) pár évvel ezelőtt, vízzel felkenve nagyon jó akár alapozás nélkül is tartós. viszont simán, nekem kicsit halvány. kellemes, kicsit krémes állaga és nagyon finom púderes illata van. aki be tudja szerezni csak ajánlani tudom, mert egy próbát megér mindenképp.