Egyéb kozmetikumok

Winter Gambe Slim Krém

1.5
Hozzáadva 2013.06.19.by

UnVraiAnge

Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és hűsítő hatású gél. A benne lévő kivonatok együttesen erősítik az erek falát és azok törékenységét, segítik a vénás visszaáramlást, a perifériás keringést és elősegítik a duzzanatok felszívódását. Csökkentik a trombózis, a lábszárfekély és visszérgyulladás okozta kellemetlen tüneteket.

Kiszerelés: 100ml

Utoljára szerkesztve: 2012.04.04. 08:22 - 2012.04.04. 08:21

Nekem sem vált be. Winter Gambe Slim (narancsbőr elleni) szép lábak-tablettához vagy gyógynövény-kivonathoz vásároltam hajszálerek ellen, de nem használtam sokszor, mert állaga ragacsos és feszülő-tapadó bevonatot képezett az amúgy is száraz lábszáramon és vádlimon, szóval nem kellemes "viselet". Hidratáló testápoló fölé meg már túl sok lenne, úgyhogy nem találtam megfelelő időt az alkalmazására, azóta is használatlanul hever a többi krém között. Mivel nem voltam kitartó, a hatóerejéről sem tudtam meggyőződni, úgyhogy az a pár seprűvéna, amit találtam magamon, ott is maradt, bár számomra kérdéses, hogy otthoni kenegetéssel ez a probléma megoldható-e egyáltalán. De ha már így eszembe juttatták - és a nyár is egyre közelebb-, adok neki még egy esélyt (bízván a sok gyógynövény jótékony hatásában), célirányosan helyileg alkalmazva, kis testfelületen talán nem lesz annyira diszkomfortos érzés.

2011.08.24. 10:24

Egy vásárlásnál kaptam ajándékba és ugyan nincsenek ilyen jellegű panaszaim, azért a sok mászkálás, álldogálás miatt mindig használok hasonló típusú termékeket. Ezt a krémet azonban összesen kétszer használtam, mert konkrétan semmit nem ér, értsd, nem hűsít, nem frissít, másfelől pedig állagra olyan, mint a kocsonya. Irtózatosan ragad, nem szívódik be, a szagáról pedig ne is beszéljünk.