Sminkek szemre
Lelőhely: Parfümériák

Yves Saint Laurent Vinyl Couture Szempillaspirál

Hozzáadva 2022.09.19.by

borbasemese

Forradalmian tartós és szuper fényes színek a szempilláknak. Szabadalmazott formulája hosszítja, megemeli és göndöríti a pillákat.

E szempillaspirál még intenzívebb színhatásról és még hangsúlyosabb tekintetről gondoskodik. A Vinyl Couture káprázatos, fényes színhatást és tartást biztosít már a szempillák tövétől.

9 különböző árnyalatban érhető el: fekete, zöld, kék, lila, csillámló arany, padlizsán szín, mogyoróbarna, pink, és csillámos fekete.

10 790 Ft-tól

2018.04.04. 07:03

Nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos csalódtam. Amit ez a spirál tud, azt a legolcsóbb drogériás is! Nagyon sok festék marad a kefén, amit képtelenség szépen eldolgozni, így összeragasztja a pillákat, nekem ezáltal nem kelt túl rendezett és szép smink hatást.. nekem a sima fekete van meg, és bár feketének tényleg szép fekete, az a bizonyos lakk hatás elmarad.. ennyi pénzért, ettől a márkától többet várok! Így nálam úgy tűnik még jo darabig marad a Bobbi Brown Smokey Eye a best!

2017.12.08. 21:43

Nekem a kék van meg, bár akciósan "csak" 8000 forintért vettem meg, de kb 2000-et sem ér. Konkrétan tocsog a festékben a spirál, borzalmasan tapaszt, ami még annyira nem is lenne baj mert egy tiszta spirálal átfésülve telhesen jól szét tudom választani. Nem vízálló, ma esett az eső és a 90%-a lefolyt a szemem alá ami egy ilyen drága spirál esetében már ciki... Egyszer volt egy 1000 forintos kék Rimmel spirálom az 100% jobb volt. Sajnálom a negatív kritikát de nekem nem vált be, nagyon túl árazott.

2017.12.08. 20:10

Hosszas vivodas utan megleptem magam karacsonyra az unpredictable 02 arnyalattal, ami a kepeken nagyon szep padlizsan szinu, jelentem a kephez semmi koze a padlizsan lila megcsak vissza sem koszon, konkretan fekete!!! Neztem jobbrol neztem balrol termeszetes fenyben termeszetellenes fenyben sehogy se lett lila, amugy szep hosszu pillakat csinal de ennyi..

Utoljára szerkesztve: 2018.02.02. 08:52 - 2017.11.10. 08:23

UD2: Most látom, hogy mások is véleményeztek mióta én írtam. És teljes mértékben egyetértek velük! A lilán gondolkodtam, de kipróbálhattam, hogy csak fekete...az meg már van. De mikor a feketét vettem a Müllerben a tester úgy nézett ki, mint egy wckefe tele cuccal, úgy voltam oké mindegy, múltkor a Douglasben az egyik YSL rúzsnak a testerjének egy része meg leharapva volt, szóval na vannak érdekes emberek :D Erre megvettem a barnát és most nekem is úgy néz ki, mint a Mülleres teszter! Legszívesebben megkeresném az YSL-nek valami magyarországi emberét és a hajába kenném, hogy egy 11ezer forintos spirál úgy néz ki, mintha a főváros csatornarendszerét azzal pucoltam volna ki! Próbáltam azt, hogy fullosan lepucolom az egész kefét meg az üveg nyakát, de csak rosszabb lett. Olyan, mintha hiányozna belőle az a szűkített rész, ami leszedi az anyag felesleges részét a spirálról, mikor húzod ki a dobozból. Valószínűleg nem bennem van a hiba, mikor a fekete és a csillámos nem ilyen. Szóval ők maradnak 5*-ak, de a barna miatt lehúzom az egészet, mert ilyet még a világon nem láttam. A barna amúgy gyönyörű lenne, ilyen bronz csillámok vannak benne, amelyek látszanak a pillákon is. Ezzel nincs bajom.Nem bírtam tovább ellenállni a kísértésnek, meg kellett vennem :) A 07-es árnyalatot választottam, ami csillámos fekete és úristen! Első dolog, ami rögtön megtetszett, az illata volt, gyümölcsös. awwwwww. aztán kipróbáltam és majdnem leestem a székről, az első pillanatban, mikor a kefe hozzáért a pillámhoz a csillámok már hopp fent is voltak és nem 1-2 csillám, hanem végtelen. A csillámok azóta is ott vannak, egy sem pergett le, amin azért meglepődtem. Nagyon féltem/félek, hogy az érzékeny szemem majd jelezni fog a csillámok miatt, de eddig semmi. A csomagolása is nagyon szép, egyszerűen tökéletes termék.UD: Így 1 hónapnyi használat után elmondhatom, hogy a csillámok azért peregnek, de épphogy, nem úgy, hogy a szemem alatt egy diszkógömb van. Azóta megvettem a sima feketét is. Mivel a fekete egy normális spirál nem csak egy top-coat, mint a csillámos, ezért erről ilyen véleményt is tudok mondani: nagyon jól csinálja a dolgát, nekem nagyon tetszik ez a réteg, amit rárak (a Bourjois twist up the volume is ilyesmi), könnyű lemosni. Féltem, mert az elején kicsit irritált, de 2-3 használat után elmúlt :) 12-13 óra viselés után sem mászik el és nem pereg. A padlizsán színűn is gondolkodok még :D

2017.09.26. 17:47

Nagyon szeretem, végre sok színes spirál,egyenlőre feketém és barnám van nagyon szép intenzív és tényleg lakk hatásúak!szépen hosszabbít, és tetszik a csomagolása is.